Παναθηναϊκός: Επέστρεψε στις προπονήσεις μετά από 24 ημέρες ο Χουάνκαρ

Παναθηναϊκός: Επέστρεψε στις προπονήσεις μετά από 24 ημέρες ο Χουάνκαρ

Ο Χουάνκαρ «τρέχει» για να προλάβει το παιχνίδι με τον Άρη

xotyana
Η επιστροφή των παικτών του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καλαφάτης» μετά το τριήμερο ρεπό που είχαν πάρει απ' τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, συνοδεύτηκε κι από ένα πολύ σημαντικό κι ευχάριστο γεγονός για τους «πράσινους»: Την επάνοδο του Χουάνκαρ στις προπονήσεις του «τριφυλλιού», 24 ημέρες μετά το πρόβλημα που παρουσίασε στο αριστερό αυτί, από κροτίδα που έπεσε στο χώρο προθέρμανσής του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Ο Ισπανός μπακ, που έκανε ατομικές προπονήσεις τις προηγούμενες ημέρε στο Κορωπί, συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος των παικτών του Παναθηναϊκού και πλέον «τρέχει» για να καλύψει το χαμένο έδαφος και να προλάβει το ματς της 26ης Νοεμβρίου με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη για τη 12η αγωνιστική της Super League.

Η προπόνηση περιλάμβανε προθέρμανση κι ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας μπάλας. Απόντες ήταν οι διεθνείς Ιωαννίδης, Βαγιαννίδης, Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς, Τζούριτσιτς, Μλαντένοβιτς αλλά και ο Ξενόπουλος λόγω ίωσης. Θεραπεία ακολούθησαν οι Πάλμερ-Μπράουν, Μάγκνουσον.

Ειδήσεις σήμερα:

Δείτε live το συνέδριο «Greece Talks» του Travel.gr και του Πρώτου Θέματος

Επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης: Επιπλέον μιάμιση δόση επιδόματος παιδιού, €150 σε συνταξιούχους χωρίς προσωπική διαφορά

Βοιωτία: «Δεν διέκρινα την ηλικία του, φαινόταν επικίνδυνος» είπε στην απολογία του ο αστυνομικός που πυροβόλησε τον 17χρονο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης