Ολυμπιακός: Ενδιαφέρον για τον Γκαστόν Ερνάντεζ της Σαν Λορέντζο

Ξανά στο «ερυθρόλευκο» προσκήνιο ήρθε η υπόθεση του Αργεντινού άσου καθώς αποτελεί εκ των βασικών στόχων του Ολυμπιακού για το κέντρο της άμυνας

Αν και η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου βρίσκεται περίπου 1,5 μήνα μακριά, στις τάξεις του Ολυμπιακού έχουν ξεκινήσει οι προεργασίες για την ενίσχυση του ρόστερ.

Μία από τις θέσεις που θέλουν να ενισχύσουν οι Πειραιώτες είναι αυτή του στόπερ και στο προσκήνιο έχει επανέλθει η περίπτωση του Γκαστόν Ερνάντεζ.

Πρόκειται για τον 25χρονο στόπερ της Σαν Λορέντζο, ο οποίος είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό και το περασμένο καλοκαίρι όμως εν τέλει η ομάδα της Αργεντινής είχε σταθεί... εμπόδιο για να γίνει η μεταγραφή.



Φαίνεται πως ο Αργεντινός (δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο) αμυντικός βρίσκεται ψηλά στη λίστα των «ερυθρολεύκων» και για την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο, καθώς το συμβόλαιο εκπνέει τον Δεκέμβρη του 2024.

Συνολικά με τη Σαν Λορέντζο μετράει 71 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις ενώ μόνο μέσα στο 2023 έχει 46 παιχνίδια στο ενεργητικό του με ένα γκολ.

Ειδήσεις σήμερα

Από τη Νικαράγουα η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου - Η νέα «Μις Υφήλιος»

Ο «δεκάλογος» του ΣΕΒ για εκπτώσεις και προσφορές εν όψει Black Friday - Επιτρέπονται οι εκπτώσεις «διαρκείας»;


Δεν γνώριζε η Χαμάς για το μουσικό φεστιβάλ όταν μπήκε στο Ισραήλ - Εκτιμήσεις για πυρά και κατά διαδηλωτών από ισραηλινό ελικόπτερο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr