Σομπατέλι - Περιστέρι bwin: Αποβλήθηκε με διπλή τεχνική ποινή ο Σπανούλης - Κατήγγειλε ότι τον έβρισε μέλος της γραμματείας

Σομπατέλι - Περιστέρι bwin: Αποβλήθηκε με διπλή τεχνική ποινή ο Σπανούλης - Κατήγγειλε ότι τον έβρισε μέλος της γραμματείας

Μετά τον αγώνα ο Σπανούλης κατήγγειλε ότι «άνθρωπος της γραμματείας μου είπε "άντε γ...σου", είναι ντροπή για το μπάσκετ»

spanoylias
Ο Βασίλης Σπανούλης είδε  τα τελευταία έξι λεπτά της αναμέτρησης της Φάλκο Σομπατέλι με το Περιστέρι bwin στην Ουγγαρία από τα αποδυτήρια.

Ο προπονητής του Περιστερίου αποβλήθηκε με δεύτερη τεχνική ποινή και ο Κώστας Χαραλαμπίδης ανέλαβε καθήκοντα πρώτου στο φινάλε.



Κλείσιμο
Ο λόγος της... διπλής τεχνικής ποινής που τον έβγαλε εκτός, είχε να κάνει με διαμαρτυρία αρχικά για ένα φάουλ αλλά και με διάλογο που άνοιξε ο Σπανούλης με την γραμματεία.

Κάτι που δεν έμεινε ατιμώρητο από τους διαιτητές που δίχως δεύτερη σκέψη έβγαλαν εκτός, φορτώνοντας με «Τ» τον κόουτς του Περιστερίου.

Μετά τον αγώνα ο Βασίλης Σπανούλης κατήγγειλε ότι τον έβρισε μέλος της γραμματείας: «Είμαι πάνω από 20 χρόνια στο μπάσκετ. Δεν έχω δει έναν άνθρωπο από τη γραμματεία, που είναι μέρος στον αγώνα να μου απευθύνεται και να μου λέει «άει γ..ήσου».

Δεν το έχω ξαναδεί. Είναι ντροπή! Πρώτα απ' όλα για τον ίδιο, μετά για το μπάσκετ και μετά για τον οργανισμό της Φάλκο, που είναι ένας οργανισμός με καλούς ανθρώπους και έναν καλό προπονητή που τον ξέρω προσωπικά. Είναι ντροπή! Του ζήτησα τάιμ άουτ αν δεχόμασταν καλάθι. Έδωσε τάιμ άουτ χωρίς η Φάλκο να σκοράρει γιατί κάναμε φάουλ. Τον ρώτησα γιατί έδωσε τάιμ άουτ και μου απάντησε «άει γ...ήσου». Είναι ντροπή για το μπάσκετ. Δεν έχω κάτι άλλο να πω. Είναι ντροπή, άνθρωπος της γραμματείας να μου λέει «άει γ...ήσου». Δεν το έχω ξαναδεί στη ζωή μου». 

Το Περιστέρι θα προχωρήσει σε επίσημη καταγγελία για το θέμα. 


Ειδήσεις σήμερα:

Προϋπολογισμός: Μέτρα 2,5 δισ. ευρώ το 2024 για την στήριξη των εισοδημάτων

Εξάρχεια: Βίντεο ντοκουμέντο αποκαλύπτει και τέταρτη επίθεση από τον «Δράκο» των Εξαρχείων

Πόλεμος στο Ισραήλ: 1.000 σκάφη ξεκινούν από την Τουρκία για τη Γάζα με στάση στην Κύπρο - Φόβος για νέο Mavi Marmara
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης