Bundesliga: Αγωνιστική με επεισόδια και τραυματίες - Δείτε βίντεο

Bundesliga: Αγωνιστική με επεισόδια και τραυματίες - Δείτε βίντεο

Μεγαλώνει η ανησυχία στο γερμανικό ποδόσφαιρο καθώς αυξάνονται συνεχώς τα περιστατικά βίας στους αγώνες της Bundesliga

Hooligans
Η αρχή έγινε το βράδυ του Σαββάτου στο γειτονικό ντέρμπι της Bundesliga Μπορούσια Ντόρτμπουντ-Μπορούσια Μένχενγκλάντμπαχ που βρήκε τη γηπεδούχο ομάδα να επικρατεί με 4-2.

Στο φινάλε του ματς οι οπαδοί των δύο ομάδων είχαν και ένα τρίτο ημίχρονο με το τελικό... αποτέλεσμα να είναι ένας σοβαρά τραυματισμένος οπαδός των φιλοξενούμενων! Ο 21χρονος φίλος της Γκλάντμπαχ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται με την Αστυνομία να παρεμβαίνει και να ακολουθεί συμπλοκή με 200 οπαδούς της Ντόρτμουντ.

Ωστόσο την ίδια ημέρα είχαμε φοβερά σκηνικά στη Φρανκφούρτη (εκεί όπου αγωνίζεται ο ΠΑΟΚ το βράδυ της ερχόμενης Πέμπτης και αναμένεται να βρίσκονται χιλιάδες Έλληνες που ζουν στη Γερμανία, αλλά και εκδρομείς από τη Θεσσαλονίκη) με αρνητικούς πρωταγωνιστές τους οργανωμένους οπαδούς της Άιντραχτ.

Οι ultras των γηπεδούχων, οι οποίοι με τη συμπεριφορά τους στο εκτός έδρας ματς του Europa League στο Ελσίνκι ανάγκασαν την UEFA να απαγορέψει τη μετακίνηση τους στην τελευταία αγωνιστική στο Αμπερντίν, προκάλεσαν πολύ σοβαρά επεισόδια στον εντός έδρας αγώνα με τη Στουτγάρδη.

Κλείσιμο


Το ματς έληξε 2-1 για τους φιλοξενούμενους, αλλά τα επεισόδια ξεκίνησαν πολύ πριν την έναρξη του αγώνα όταν οι οπαδοί της Άιντραχτ αντιδρώντας στον έλεγχο εισιτηρίων από τους σικιούριτι, τους επιτέθηκαν τραυματίζοντας κάποιους εξ αυτών και στη συνέχεια επιτέθηκαν και στα πληρώματα των πρώτων βοηθειών που έσπευσαν στο σημείο!



Λίγο αργότερα μερίδα των οπαδών επιτέθηκε σε άνδρες της αστυνομίας έξω από το γήπεδο και σ' αυτά τα επεισόδια καταγράφηκαν τραυματισμοί και μικρών παιδιών που έτυχε να περνούν από εκείνο το σημείο με τους γονείς τους...


Μόνο που η ενημέρωση από την αστυνομία της Φρανκφούρτης κάνει λόγω για 50 τραυματίες αστυνομικούς, τέσσερις εκ των οποίων χρειάστηκε να νοσηλευτούν...

Ειδήσεις σήμερα:

Ένας νεκρός ανασύρθηκε από το ναυάγιο της Λέσβου - Θρίλερ για 12 αγνοούμενους - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Πόλεμος στο Ισραήλ: Απελευθερώθηκε η 3η ομάδα ομήρων από τη Χαμάς - Τους παρέδωσαν στον Ερυθρό Σταυρό

Κακοκαιρία Bettina: Ξεριζώθηκε πλάτανος και καταπλάκωσε δυο αυτοκίνητα στην Άνω Πόλη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης