Stoiximan Basket League, Απόλλων Π. - Μαρούσι 69 -75: Μεγάλη νίκη με ηγέτη τον Ραντούλιτσα

Με τον Ραντουλιτσα πρωταγωνιστή (22π.) το Μαρούσι νίκησε στην Πάτρα τον Απόλλωνα με 69-75κι αισθάνεται πιο άνετα στη βαθμολογία

Στην 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League, ο Απόλλων Πάτρας υποδέχτηκε το Μαρούσι και έπειτα από ένα συναρπαστικό ματς, επικράτησε 75-69.

Από την αρχή της αναμέτρησης, αμφότερες οι ομάδες δεν άφησαν η μία την άλλη να ξεφύγουν. Τελικά στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι βρίσκονταν μπροστά με 35-32, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ρυθμό και απέκτησαν σιγά σιγά το πάνω χέρι.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο, η εικόνα του ματς παρέμεινε η ίδια με την ομάδα των βορείων προαστίων να καταφέρνει στα τελευταία λεπτά να επιβάλλει τον ρυθμό της και να διατηρηθεί σε μπροστά στο σκορ μέχρι και το τέλος του αγώνα, όπου και έφτασε στη νίκη με 75-69.



Οι δύο ομάδες η μία την άλλη να βρει ρυθμό και παρέμειναν σταθερά «χέρι χέρι». Στο τελευταίο λεπτό μόνο οι γηπεδούχοι ανέβασαν τη διαφορά στο +4 (14-10) αλλά το Μαρούσι μπόρεσε να συγκρατήσει τον Απόλλωνα και πολύ γρήγορα μείωσε ξανά σε απόσταση «αναπνοής», με το πρώτο δεκάλεπτο να λήγει 14-13.

Ενώ η αρχή της δεύτερης περιόδου φάνηκε να είναι μία συνέχεια της πρώτης, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν λίγο μετά τα μισά στο +7, με το σκορ στο 27-20. Οι γηπεδούχοι όμως κατάφεραν να βρουν απάντηση στον ρυθμό που επέβαλε το Μαρούσι και μάλιστα πήγαν στα αποδυτήρια κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας όντας μπροστά, με το σκορ στο 35-32.

Ο ηγέτης του Απόλλωνα στο πρώτο μισό ήταν ο Γουάσιγκτον με 13 πόντους ενώ από την πλευρά του Αμαρουσίου ο Τζούστον με 12, με την ομάδα των βορείων προαστίων να έχει 0/6 τρίποντα καθ' όλη την διάρκεια του 20λεπτου.

Αντίστοιχη ήταν η εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο, με το Μαρούσι να είναι η πλευρά που κατάφερε να αποκτήσει για λίγο το πάνω χέρι, αλλά για μία ακόμη φορά ο Απόλλωνας κατάφερε να απαντήσει και στο τέλος της περιόδου έκανε το 54-54.

Τα πρώτα λεπτά της τέταρτης περιόδου ήταν όπως τα υπόλοιπα του αγώνα, με το σκορ να μην ξεφεύγει και ενώ απέμεναν 3:44, το σκορ βρισκόταν στο 65-64. Ο Χιλ πήγε την ομάδα των βορείων προαστίων στο +3 (68-65). Ο Μπρίσκου αστόχησε στις δύο βολές (1:38, 68-65), αλλά ο Χιλ κατάφερε να πάει τη διαφορά λίγο αργότερα στο +5 (70-65). Λίγο αργότερα ο Ραντούλιτσα έβαλε τις κρίσιμες βολές για το 72-67. τελικά το Μαρούσι πήρε νίκη με 75-69.

Τα δεκάλεπτα: 14-13, 35-32, 54-54, 75-69

ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ: Στα εύστοχα καλάθια του Χιλ και του Ραντούλιτσα στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης που διατήρησαν το Μαρούσι μπροστά και το «οδήγησαν» στη νίκη.

Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ: Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα με 22 πόντους σε 19:32 λεπτά συμμετοχής ενώ παράλληλα είχε 7 ριμπάουντ.

ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Από τον Σταρκς που είχε μόλις 3 πόντους και 2 ασίστ σε 19:01 λεπτά εντός παρκέ.

ΠΗΓΕ... ΣΤΡΑΦΙ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ: Γουάσιγκτον που ολοκλήρωσε το ματς με 25 πόντους, 5 ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ σε 30:49 λεπτά.

ΣΥΜΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΝΙΚΗ: Ο Τζούστον με 19 πόντους και 11 ριμπάουντ αλλά και ο Μπρίσκο με τον Χιλ που είχαν από 14 και 12 πόντους αντίστοιχα.

ΤΟ ΣΤΑΤΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑΤΣ: Οι πόντοι από τα λάθη του αντιπάλου που βρήκε το Μαρούσι. Συνολικά 26 αντί 17 αλλά και οι πόντοι από δεύτερες ευκαιρίες όπου οι νικητές είχαν 17 αντί 7.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥΣ: Στην 9η αγωνιστική της Basket League, το Μαρούσι υποδέχεται την Κυριακή

Ειδήσεις σήμερα:

Άγριο έγκλημα στη Γαλλία: «Σκότωσα τις τρεις κόρες μου» είπε και παραδόθηκε - Δείτε φωτογραφίες

Ναυάγιο στη Λέσβο: Είχαμε εισροή υδάτων από το βράδυ του Σαββάτου κατέθεσε ο Αιγύπτιος που διασώθηκε

Πόλεμος στο Ισραήλ: Αυτοί είναι οι Ισραηλινοί όμηροι της Χαμάς που απελευθερώθηκαν σήμερα - Οι ιστορίες τους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr