Εθνική Βραζιλίας: Μουρίνιο η εναλλακτική λύση αν ναυαγήσει του Αντσελότι

Η Εθνική ομάδα της Βραζιλίας, που πορεύεται τους τελευταίους μήνες με υπηρεσιακό τεχνικό, είχε σίγουρη τη συμφωνία με τον Κάρλο Αντσελότι, αλλά ο Ιταλός φαίνεται να κάνει δεύτερες σκέψεις και ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι η επόμενη επιλογή

Η πλειοψηφία των ΜΜΕ θεωρούσε δεδομένη τη συμφωνία της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Βραζιλίας με τον Κάρλο Αντσελότι προκειμένου ο Ιταλός τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης να αναλάβει από το καλοκαίρι του 2024 την «σελεσάο».

Το συμβόλαιο του Αντσελότι με την Ρεάλ ολοκληρώνεται στο τέλος της φετινής σεζόν και ενώ μέχρι πρότινος δεν είχε γίνει κάποια ενέργεια από τους «μερένγκες» τις τελευταίες ημέρες τα δεδομένα άλλαξαν.

Η Ρεάλ που μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έχει ανανεώσει με πολυετή συμβόλαια τον βασικό της κορμό, θέλει να κρατήσει για δύο ακόμη χρόνια τον Ιταλό στον πάγκο της και ήδη έχουν ξεκινήσεις οι διαπραγματεύσεις.

Κι αν τελικά οι δύο πλευρές συμφωνήσουν στην ανανέωση της συνεργασίας τους (κάτι που φαντάζει πολύ πιθανό), τότε οι Βραζιλιάνοι έχουν ως εναλλακτική επιλογή τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο Πορτογάλος δεσμεύεται με την Ρόμα μέχρι το καλοκαίρι του 2024, κι αυτός όπως κι ο Αντσελότι δεν έχει δουλέψει σε εθνική ομάδα, αλλά έχει ως τεράστιο προσόν του τη γλώσσα.

Ειδήσεις σήμερα:

Το παρασκήνιο του βρετανικού unfair: Η ενόχληση Μητσοτάκη, το τηλεφώνημα και η έκτακτη σύσκεψη

Γιώργος Τσίπρας: Λίγο να εκφράζεται μόνο ενόχληση για την ακύρωση της συνάντησης Σούνακ-Μητσοτάκη, να υπάρξουν συνέπειες στις σχέσεις Ελλάδας-Βρετανίας

Έλενα Ακρίτα: Δημοσίευσε τη μηνιαία αποζημίωσή της από τη Βουλή - «Αυτός ο μισθός αντιστοιχεί σε 7 υπαλλήλους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr