Ολυμπιακός: Έρχονται μεγάλες αλλαγές μετά τον Βόλο - Στην έξοδο ο Μαρτίνεθ

Ολυμπιακός: Έρχονται μεγάλες αλλαγές μετά τον Βόλο - Στην έξοδο ο Μαρτίνεθ

Η ομάδα του Πειραιά θα επιχειρήσει από τη Δευτέρα και μετά ένα γενικότερο restart με αλλαγές και στο οργανόγραμμά του

martinez
Δεν θα είναι μόνο ο επικείμενος διάδοχος του Ντιέγκο Μαρτίνεθ στον Ολυμπιακό το μόνο νέο πρόσωπο στην ομάδα όπως όλα δείχνουν. Ο Ισπανός τεχνικός που όπως διαφαίνεται χρονικά το τελευταίο του παιχνίδι με την ομάδα θα το κάνει στον Βόλο εκτός έδρας (καθώς μπορεί οι εξελίξεις να... τρέχουν αλλά χρειάζεται και χρόνος για να ολοκληρωθούν οι αλλαγές που θέλουν οι Πειραιώτες), θα είναι μία από τις αλλαγές.

Ο Ολυμπιακός θα επιχειρήσει από τη Δευτέρα και μετά ένα γενικότερο restart με αλλαγές και στο οργανόγραμμά του. Για παράδειγμα στο πλαίσιο των αλλαγών αυτών θα είναι και η έλευση του Πέδρο Άλβες σε έναν επιτελικό ρόλο για να συνεργάζεται με τον Ναβάρο, δεξί χέρι του Κορδόν.

Ως προς τα ονόματα για τη διάδοχη κατάσταση στον πάγκο τα περισσότερα είναι από Πορτογαλία μεριά. Ονόματα όπως του Εσπίριτο Σάντο και του Κάρλος Καρβαλιάλ. Όπως φαίνεται λοιπόν οι αλλαγές είναι μπροστά για τον Ολυμπιακό αλλά βέβαια θα πρέπει να έχουμε και τα επίσημα πια δεδομένα στα χέρια μας αναφορικά με τις διαφοροποιήσεις που θα γίνουν και για την τελική μορφή επί του Οργανογράμματος.

Προς το παρόν ο Ολυμπιακός επικεντρώνεται στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο. Εκεί όπου οι Ερυθρόλευκοι θα έχουν μαζί τους 5.000 και πλέον φιλάθλους τους που θα τους στηρίξουν σε έναν ακόμα αγώνα μακριά από το Φάληρο.

Κλείσιμο
Πηγή: gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Δείτε βίντεο: Με τρέιλερ 8 δευτερολέπτων οι «11» προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου ονόματος στο κόμμα Χαρίτση - Αχτσιόγλου

Φόβος για την Αγία Σοφία αν εκδηλωθεί μεγάλος σεισμός στην Κωνσταντινούπολη, λέει ο Λέκκας

«Ελπίζω σε μία νέα εποχή στις σχέσεις μας» λέει ο Ερντογάν - Οι λεπτομέρειες της επίσκεψής του στην Αθήνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης