Stoiximan Super League: Με ΑΕΚ - Άρης και ΠΑΟΚ - Λαμία πέφτει η αυλαία του πρώτου γύρου

Stoiximan Super League: Με ΑΕΚ - Άρης και ΠΑΟΚ - Λαμία πέφτει η αυλαία του πρώτου γύρου

Με δύο ματς ολοκληρώνεται τη Δευτέρα η 13η αγωνιστική και ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος, με την ΑΕΚ να υποδέχεται στην OPAP Arena τον Άρη και τον ΠΑΟΚ να φιλοξενεί τη Λαμία στην Τούμπα

s1-podosfairo
Η αρχή γίνεται στις 18:00 (NovaSports Prime) στην Τούμπα, όπου ο ΠΑΟΚ με τρομερή ψυχολογία μετά το διπλό επί της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης αντιμετωπίζει τη Λαμία. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θέλει να διατηρηθεί κοντά στην κορυφή κόντρα στην ομάδα της Φθιώτιδας, η οποία έχει πραγματοποιήσει έναν εξαιρετικό πρώτο γύρο, ούσα μια ανάσα από την πρώτη εξάδα.

Χωρίς τους Κουλιεράκη, Μεϊτέ θα υποδεχθεί ο ΠΑΟΚ τη Λαμία, καθώς αμφότεροι αποχώρησαν από το μεσοβδόμαδο ματς της Φρανκφούρτης με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και κρίθηκε σκόπιμο να μην ρισκάρουν με τη συμμετοχή τους. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει και στον τιμωρημένο Μουργκ, όπως και στον Μπάμπα που συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα. Η αποστολή του «Δικεφάλου», εκ νέου συμπεριλήφθηκε σε αυτή ο Μάρκος Αντόνιο, για το παιχνίδι είναι η εξής: Κοτάρσκι, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Λύρατζης, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Ντεσπόντοφ, Α.Ζίβκοβιτς, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας.

Ο Λεωνίδας Βόκολος δεν θα έχει στη διάθεση του τόσο τον Κυριάκο Παπαδόπουλο όσο και τον Νταβίντ Σιμόν καθώς είναι τιμωρημένοι ενώ εκτός λόγω τραυματισμού παραμένει ο Νούνιες. Η αποστολή της Λαμίας: Ναγκί, Χατζηεμμανουήλ, Κοσέλεφ, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Σίντκλεϊ, Αμαράλ, Κορνέζος, Γιαννούτσος, Βασιλαντωνόπουλος, Μαρτίνεθ, Σλίβκα, Μάλτσι, Σαντάνα, Τσιλούλης, Στάνκο, Μούλα, Λόνγκο, Τσιλιανίδης, Τόσιτς, Τσούκαλος, Καρλίτος.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cpm7qbr65qs1)
Κλείσιμο

Στις 21:00 (CosmoteSport 1) στη Νέα Φιλαδέλφεια η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη, στο πιο ενδιαφέρον ματς της αγωνιστικής. Η Ένωση, η οποία προέρχεται από πολύ γεμάτη εμφάνιση στην ευρωπαϊκή ήττα από την Μπράιτον, με νίκη διατηρείται μια ανάσα από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη πλευρά ο Άρης πήρε μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού την περασμένη αγωνιστική και έχει πλασαριστεί στην 5η θέση.

Ο Ματίας Αλμέιδα έχει δει τον Στάνκοβιτς να τίθεται νοκ-άουτ, με τον Αυστριακό γκολκίπερ να μένει εκτός για τις επόμενες εβδομάδες. Οι Λιβάι Γκαρσία και Γιόνσον, όπως είναι γνωστό, πλησιάζουν στην επιστροφή τους, ο Κάλενς έχει δηλωθεί να εκτίσει έχοντας και την ενόχληση στον προσαγωγό, ενώ ο Γαλανόπουλος απουσιάζει λόγω της ίωσης. Το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής είχε να κάνει με τον Φαν Βέερτ, ο οποίος αντιμετωπίζει κάποιες ενοχλήσεις, με την ΑΕΚ να μην ανακοινώνει αποστολή μετά την τελευταία προπόνηση στα Σπάτα.

Με τις γνωστές απουσίες πηγαίνει στην OPAP Arena ο Άρης. Ο Άκης Μάντζιος δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Βερστράτε, ενώ εκτός έμειναν και οι μόνιμοι τραυματίες Ρουπ, Μάνου Γκαρθία, Βέλεθ, Πάβιτσιτς, Ματαρίτα, Σγούρος, όπως και ο Φεράρι. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Κουέστα, Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Φατόρε, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Νταρίντα, Ζουλ, Τζούρασεκ, Ντουκουρέ, Πάρντο, Μενέντες, Κάρλσον, Σουλεϊμάνοφ, Ζαμόρα, Σαβέριο, Μορόν, Δεληζήσης, Χριστοδουλόπουλος και Παναγίδης.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-crse9eu8urex)

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης