ΟΦΗ: Διαζύγιο με Νταμπράουσκας - Με Καραβέλα στο παιχνίδι με την Κηφισιά

ΟΦΗ: Διαζύγιο με Νταμπράουσκας - Με Καραβέλα στο παιχνίδι με την Κηφισιά

Τέλος ο Λιθουανός από τον πάγκο του ΟΦΗ μετά την 4αρα από τον Παναθηναϊκό

dana
Το κλίμα για τον Βάλντας Νταμπράουσκας στον ΟΦΗ ήταν «βαρύ» το τελευταίο διάστημα μετά τα αρνητικά αποτελέσματα της κρητικής ομάδας κι έγινε... ασήκωτο πλέον μετά τη συντριβή της Κυριακής (3/12) απ’ τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (4-0), με αποτέλεσμα οι δύο πλευρές να λύσουν τη συνεργασία τους το βράδυ της Δευτέρας (4/12).

Ο Λιθουανός τεχνικός συναντήθηκε με τους Μηνά Λυσσάνδρου και τον Ηλία Πουρσανίδη κι αποφάσισαν να προχωρήσουν στο «διαζύγιο», προκειμένου να υπάρξει ένα «ηλεκτροσόκ» στο ποδοσφαιρικό τμήμα της κρητικής ομάδας.

Στο ματς της Τετάρτης (6/12) με την Κηφισιά για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, στον πάγκο του ΟΦΗ θα καθίσει ως «υπηρεσιακή» λύση ο Πέδρο Καραβέλα, ενώ η διοίκηση του ηρακλειώτικου κλαμπ ψάχνει ήδη στο εξωτερικό για τον αντικαταστάτη του 46χρονου Λιθουανού, θέλοντας να έχει βρει τη διάδοχη κατάσταση πριν απ’ τον αγώνα της επόμενης Δευτέρας (11/12) με τον Άρη.

Ο Νταμπράουσκας ανέλαβε τον ΟΦΗ στις 25 Οκτωβρίου του 2022. Στον πάγκο της κρητικής ομάδας έκατσε για 38 παιχνίδια με 13 νίκες, 14 ισοπαλίες και 11 ήττες.


Ειδήσεις σήμερα:

Μενίδι: «Αποκλείεται να αυτοκτόνησε, δεχόταν πολύ ''πόλεμο'' στη δουλειά» λένε τα αδέλφια του 44χρονου που βρέθηκε απανθρακωμένος στο αμάξι του

Κάρολος: Ο βασιλιάς της Βρετανίας αγαπά τις γραβάτες με ελληνικά θέματα – Δείτε φωτογραφίες

Κηδεία Βασιλικού: Την απουσία κόσμου της Αριστεράς και του πνεύματος επικρίνει ο Γιανναράς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης