Ολυμπιακός: Με αυτούς τους πέντε συνεργάτες του θα δουλέψει ο Καρβαλιάλ

Πρόκειται για τους Ζοάο Μάριο, Σέρτζιο Φερέιρα, Ζοάο Μεϊρέλες, Πέδρο Μιράντα και Τιάγκο Πιρές - Οι Έλληνες που θα είναι στο σταφ του Πορτογάλου 

Μαζί με τον Κάρλος Καρβαλιάλ, ο οποίος ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού, προστέθηκαν πέντε δικοί του άνθρωποι στο staff της ομάδας του Πειραιά. 

Στην παρουσίαση του νέου προπονητή βρέθηκαν και τα πέντε μέλη του staff του που θα έχει στο πλευρό του όσο βρίσκεται στον Πειραιά και αποτελείται από δύο βοηθούς προπονητή, έναν προπονητή φυσικής κατάστασης, έναν προπονητή τερματοφυλάκων και έναν αναλυτή, αμφότεροι Πορτογάλοι.

Από την άλλη παραμένουν οι Χρήστος Μουρίκης (προπονητής φυσικής κατάστασης), Κωνσταντίνος Λιούγκος (Γυμναστής Αποκατάστασης), Γιάννης Βογιατζάκης (Αναλυτής), Ιωσήφ Λουκάς (Αναλυτής).

Όσο για τα νέα μέλη του σταφ, ο Ζοάο Μάριο είναι το... δεξί χερί του Καρβαλιάλ και βρίσκεται στο πλευρό του από την εποχή που ήταν στη Σετουμπάλ, το 2007. Έκτοτε έχει δουλέψει μαζί του σε Αστέρα Τρίπολης, Μαρίτιμο, Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, Μπασακσεχίρ, Σέφιλντ, Σουόνσι, Ρίο Άβε, Μπράγκα, Αλ Γουάχντα και Θέλτα.

Εκτός από τον 56χρονο, βοηθός προπονητή θα είναι και ο Σέρτζιο Φερέιρα με τον οποίο έχουν συνεργαστεί σε Μπράγκα και Θέλτα, τον Ζοάο Μεϊρέλες που θα έχει ρόλο προπονητή φυσικής κατάστασης και δούλεψαν μαζί σε Μπράγκα, Αλ Γουάχντα και Θέλτα, τον Τιάγκο Πιρές ως αναλυτή βίντεο (επίσης σε Μπράγκα, Αλ Γουάχντα και Θέλτα) αλλά και τον Πέδρο Μιράντα ως προπονητή τερματοφυλάκων.

Πηγή: www.gazzetta.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

Έτρεχε στην Αθηνών - Θεσσαλονίκης με 250 χλμ - Ταχύτητες που «ζαλίζουν» σε κεντρικές λεωφόρους της Αθήνας - Δείτε βίντεο

Βασίλισσα Λετίθια: Την «στοιχειώνουν» οι μεξικάνικοι έρωτες κι ένα ημίγυμνο αγνώριστο πορτρέτο

Σαλαμίνα: Τι λέει ο πρώην σύζυγος της 43χρονης που δολοφονήθηκε - «Εγώ ήθελα να απομακρύνω το παιδί μου»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr