Τότεναμ: Πρόβλημα και με Σον, έκλαιγε από τον πόνο - Δείτε βίντεο

Νέο πρόβλημα στην Τότεναμ καθώς ο Χέουνγκ Μιν Σον τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ, με τον Άγγελο Ποστέκογλου να περιμένει με αγωνία τις εξετάσεις του Νοτιοκορεάτη ο οποίος έκλαιγε από τον πόνο

Σε ελεύθερη πτώτη βρίσκεται τις τελευταίες εβδομάδες η Τότεναμ, καθώς μετά το φοβερό της ξεκίνημα με τα δέκα σερί αήττητα παιχνίδια, οι «spurs» μετράνε τέσσερις ήττες στα τελευταία πέντε τους παιχνίδια.

Καθοριστικό παράγοντα σε αυτό το κακό σερί, έχουν «παίξει» οι σοβαροί τραυματισμοί, καθώς τόσο ο Τζέιμς Μάντισον, όσο και ο Μίκι Φαν ντε Φεν, βρίσκονται στα «πιτς», έχοντας τραυματιστεί σοβαρά στο παιχνίδι με την Τσέλσι.

Ο Άγγελος Ποστέκογλου ωστόσο, βλέπει τα προβλήματα να γίνονται περισσότερα, καθώς στο τελευταίο παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ, ο αρχηγός της ομάδας, Χέουνγκ Μιν Σον, αποχώρησε από το παιχνίδι με έντονους πόνους, μετά από χτύπημα που δέχτηκε στη σπονδυλική στήλη.

Ο Νοτιοκορεάτης δέχτηκε ένα χτύπημα με το γόνατο, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει πρόωρα από την αναμέτρηση. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια που οι γιατροί της ομάδας του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, ο Σον έκλαιγε από τους πόνους που είχε στη σπονδυλική στήλη, με τον Ποστέκογλου και το τεχνικό του επιτελείο να περιμένουν τις εξετάσεις εν όψει και της αυριανής αναμέτρησης με τη Νιούκαστλ στο Λονδίνο.



Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr