Μονομαχία ΠΑΟΚ-Άρη στον διαγωνισμό τριπόντων του All Star Game - Ο Μπελιάουσκας κέρδισε τον Τολιόπουλο στην Καρδίτσα - Βίντεο

Ο Λιθουανός έδωσε συνέχεια στην παράδοση του ΠΑΟΚ αφού έγινε ο τέταρτος παίκτης του που κέρδισε στους επτά τελευταίους διαγωνισμούς

Στο παρκέ του κλειστού «Γιάννης Μπουρούσης» παρατάχθηκαν τέσσερα από τα μεγαλύτερα «πολυβόλα» της Stoiximan Basket League και ένας ακόμη που έδωσε επί σειρά ετών τα διαπιστευτήρια του σε αυτήν.

Ο διαγωνισμός των τριπόντων άνοιξε το  πρόγραμμα στο «κυρίως πιάτο» του All Star Game της Καρδίτσας με μεγάλο νικητή τον Λαβρίνας Μπελιάουσκας που νίκησε στα… σημεία τον Βασίλη Τολιόπουλο στον τελικό.





Ο Λιθουανός έδωσε συνέχεια στην παράδοση του ΠΑΟΚ  αφού έγινε ο τέταρτος παίκτης του που κέρδισε στους επτά τελευταίους διαγωνισμούς, αφού είχαν προηγηθεί ο Γιώργος Δέδας (2012-13), ο Αντώνης Κόνιαρης (2017-18) και ο Φιλ Γκος (2018-19). «Σημαίνει πολλά για μένα αυτός ο διαγωνισμός. Κέρδισα και αισθάνομαι καλά. Το μυστικό είναι να πιστεύεις στον εαυτό σου. Αφιερώνω τον τίτλο μου στον ΠΑΟΚ για να συνεχίσει στη σεζόν.



Στην πρώτη φάση πρώτος εκτέλεσε ο Αϊζάια Κάνααν μετρώντας 17 βαθμούς και τον ακολούθησε ο Ξαβιέ Καστανέδα του Λαυρίου Megabolt που πλησίασε σε αυτήν την επίδοση έχοντας 16. Τρίτος στη σειρά εκτέλεσε ο Λαβρίνας Μπελιάουσκας του ΠΑΟΚ o που ήταν εντυπωσιακός «γράφοντας» 25 ενώ ο τέταρτος στη σειρά Βασίλης Τολιόπουλος του Άρη Midea είχε 22. Ο Στιβ Μπαρτ που εκτέλεσε τελευταίος είχε 16. Έτσι οι γκαρντ των ομάδων της Θεσσαλονίκης βρέθηκαν στον τελικό.



Ο Βασίλης Τολιόπουλος άρχισε πρώτος και ήταν πολύ αποτελεσματικός με 20 πόντους. Όμως ο Λαβρίνας Μπελιάουσκας ήταν… οριακά καλύτερος με 21 πόντους, κάτι που του έδωσε και τον τίτλο.


ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ
ΑΪΖΑΪΑ ΚΑΝΑΑΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: 17
ΞΑΒΙΕ ΚΑΣΤΑΝΕΔΑ ΛΑΥΡΙΟ MEGABOLT: 16
ΛΑΒΡΙΝΑΣ ΜΠΕΛΙΑΟΥΣΚΑΣ ΠΑΟΚ MATECO: 25
ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΗΣ MIDEA: 22
ΣΤΙΒ ΜΠΑΡΤ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΜΙΛΩΝΑΣ: 16


ΤΕΛΙΚΟΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΟΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΗΣ MIDEA: 20
ΛΑΒΡΙΝΑΣ ΜΠΕΛΙΑΟΥΣΚΑΣ ΠΑΟΚ MATECO: 21



Ειδήσεις σήμερα:

Το πρόβλημα με τους κινητήρες της Pratt & Whitney που καθηλώνει εκατοντάδες Airbus A320neo

Απόψε ψηφίζεται ο Προϋπολογισμός στη Βουλή - Το μεσημέρι οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών

Μπρα-ντε-φερ κυβέρνησης-Σαμαρά για τους λαθρομετανάστες: Δεν νομιμοποιούνται, λένε στο Μαξίμου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr