Stoiximan Super League 1, Ατρόμητος - Ολυμπιακός 0-0: «Κόλλησαν» στο μηδέν στο Περιστέρι

Stoiximan Super League 1, Ατρόμητος - Ολυμπιακός 0-0: «Κόλλησαν» στο μηδέν στο Περιστέρι

Από ένα δοκάρι οι δύο ομάδες - Έκλεισε τη χρονιά στην 3η θέση ο Ολυμπιακός στο -3 από την κορυφή - Αήττητος για 9 παιχνίδια ο Ατρόμητος

atromitos_olympiacos
Παρότι βελτίωσε αισθητά την εικόνα του στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης, ο Ολυμπιακός έχασε βαθμούς στο Περιστέρι (0-0) με αντίπαλο τον Ατρόμητο, για την 15η αγωνιστική της Super League.

Έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» κλείνουν το 2023 στην 3η θέση της κατάταξης με 32 βαθμούς (ισόβαθμοι με την ΑΕΚ), τρεις λιγότερους από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ. Όσο για τον Ατρόμητο, παραμένει αήττητος από τότε που ανέλαβε ο Σάσα Ίλιτς με 4 νίκες και 5 ισοπαλίες σε 9 επίσημους αγώνες.

Δείτε ΕΔΩ τις καλύτερες στιγμές

Γενικά ήταν ένα πρώτο ημίχρονο πολύ μέτριο, χωρίς φάσεις για τις δύο ομάδες, με τον Ολυμπιακό να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά να μην δημιουργεί την κλασική ευκαιρία και τον Ατρόμητο να αμύνεται αποτελεσματικά και να «ψάχνει» τη δική του στιγμή.

Κλείσιμο
Αυτή ήρθε στο β΄ ημίχρονο όταν στο 53΄ από γύρισμα του Γιουμπιτάνα από δεξιά, ο Βαλένσια βγήκε πρώτος στη μπάλα και την έστειλε προς τα δίχτυα. Ο Πασχαλάκης με ενστικτώδη επέμβαση τη βρήκε, όσο χρειαζόταν για να τη στείλει στο οριζόντιο δοκάρι.

Πολύ μεγάλη φάση για τον Ατρόμητο. Ο Ολυμπιακός «αφυπνίστηκε» από την εξέλιξη αυτή και έγινε πιο δραστήριος, πατώντας ολοένα και πιο συχνά στην περιοχή του Τσιντώτα και υποβάλλοντας τους γηπεδούχους σε διαρκή πίεση.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να φτάσει κοντά στο γκολ στο 76΄ όταν η κεφαλιά του Ρέτσου «τράνταξε» το οριζόντιο δοκάρι και στο 79΄ όταν το σουτ του Ποντένσε από πολύ πλεονεκτική θέση έφυγε άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν το «σφυροκόπημα» στο τελευταίο δεκάλεπτο με άστοχα σουτ του Γιόβετιτς και του Ποντένσε, ειδικά το δεύτερο υπό εξαιρετικές προϋποθέσεις. Κι αφού δεν μπόρεσε να μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες αυτές, άφησε δύο πολύτιμους βαθμούς στο Περιστέρι...

Διαιτητής: Ζαμπαλάς
Κίτρινες: Αθανασίου, Φριντγιόνσον - Ροντινέι, Κεσρίντα
Οι συνθέσεις:
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάσα Ίλιτς): Τσιντώτας, Κεσρίντα, Αθανασίου, Τζαβέλλας, Kεσχρίντα, Κουέν (85΄ Κιβρακίδης(, Ιμερέκοβ, Έρλινγκμαρκ, Γκονζάλες (68΄ Φριντγιόνσον), Βαλένσια (77΄ Βέργος), Γιουμπιτάνα (68΄ Ρομπάιγ).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Κάρλος Καρβαλιάλ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόη, Ορτέγκα, Έσε, Καρβάλιο, Ποντένσε, Μπρίνιτς (46΄ Γιόβετιτς), Μασούρας, Ελ Κααμπί.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ 

Ειδήσεις σήμερα:

«Πατέρα κάτσε φρόνημα, μην γίνεσαι ρεζίλι» - Οι αντιδράσεις των παιδιών του Κωνσταντίνου Πλεύρη για τον γάμο του

Πρεμιέρα το ακαδημαϊκό έτος 2025-2026 για τα μη κρατικά πανεπιστήμια - Οι 4 προϋποθέσεις για την αδειοδότηση

Ανησυχία μετά τον θάνατο του 8χρονου από στρεπτόκοκκο - Ποια τα συμπτώματα, πότε προκαλεί σηπτικό σοκ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης