Παναθηναϊκός: Ψάχνει δεύτερη... απόδραση στη διαβολοβδομάδα στο Μιλάνο

O Παναθηναϊκός φιλοξενείται από την Αρμάνι (21:45) και θα ψάξει άλλο ένα μεγάλο διπλό μέσα σε λίγα 24ώρα

Ο Μάριους Γκριγκόνις ήταν ο άνθρωπος που χάρισε τη μεγάλη νίκη στον Παναθηναϊκό κόντρα στην Μονακό, αφού ευστόχησε σε τρίποντο at the buzzer. Οι πράσινοι κλείνουν τη διαβολοβδομάδα με δύσκολη αποστολή στο Μιλάνο, εκεί όπου αντιμετωπίζουν την Αρμάνι (21:45).

Η ομάδα του Αταμάν έχει στόχο να κάνει άλλο ένα μεγάλο διπλό και να εδραιωθεί στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας. Το ευχάριστο για τον Τούρκο προπονητή είναι πως έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του εκτός της γνωστής απουσίας του Παπαπέτρου. Στον αντίποδα ο Μεσίνα δεν μπορεί να υπολογίζει στον σταρ της ομάδας, Μίροτιτς, αλλά και στον έμπειρο γκαρντ Λο.

Ο Αταμάν ανέφερε πως «η ομάδα βρήκε χημεία με τον κόσμο, είμαι αισιόδοξος για τον β' γύρο της Euroleague», ενώ ο Γκραντ στάθηκε στην ιδιαιτερότητα του ματς κόντρα στους Ιταλούς. Ο Μεσίνα από την πλευρά του ανέφερε ότι ο Παναθηναϊκός διανύει μια περίοδο εξαιρετικής φόρμας.

Στο 8-7 βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, ενώ η Αρμάνι μετρά 6 νίκες και 9 ήττες μέχρι στιγμής στη Euroleague, παίρνοντας όμως θετικά αποτελέσματα στα τελευταία ματς (2 σερί νίκες).

Το πρόγραμμα της Παρασκευής
  • Εφές – Μπασκόνια 19:15
  • Ζάλγκιρις – Μπαρτσελόνα 20:00
  • Βιλερμπάν – Ολυμπιακός 20:45
  • Άλμπα – Φενέρμπαχτσε 21:15
  • Μπάγερν Μονάχου – Μονακό 21:30
  • Αρμάνι – Παναθηναϊκός 21:45

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr