Κριστιάνο Ρονάλντο: Πέρασε στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ του 2023 - Βίντεο

Κριστιάνο Ρονάλντο: Πέρασε στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ του 2023 - Βίντεο

Η Αλ Νασρ κέρδισε 5-2 την Αλ Ιτιχάντ - Έφτασε τα 53 γκολ ο Πορτογάλος

cr7
Η Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο επικράτησε στην έδρα της Αλ Ιτιχάντ με 5-2, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ σκόραρε δις χάρη σε δυο πέναλτι που έδωσε ο Τάσος Σιδηρόπουλος και ανέβηκε στην κορυφή των σκόρερ της χρονιάς.

Στο «photo finish» της σεζόν ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέρασε στην κορυφή των σκόρερ για το 2023! Η Αλ Νασρ επικράτησε στην έδρα της Αλ Ιτιχάντ του Καρίμ Μπενζεμά με 5-2 και ο Πορτογάλος σούπερ σταρ βρήκε δυο φορές δίχτυα από την άσπρη βούλα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxyjo0u20b7t)


Κλείσιμο
Στο 19' ο Τάσος Σιδηρόπουλος έδωσε πέναλτι σε παράβαση του Μπενζεμά, ο Κριστιάνο ανέλαβε την εκτέλεση και ισοφάρισε σε 1-1. Στο 64' ο Έλληνας διαιτητής μετά από παρέμβαση του VAR έδειξε την άσπρη βούλα και απέβαλε τον Φαμπίνιο για πέναλτι στον Οτάβιο, ο CR7 φίλησε την μπάλα και έβαλε μπροστά την ομάδα του με 3-2.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxyj4qak9ovt)


Με αυτά τα δυο γκολ ο Κριστιάνο έφτασε τα 53 γκολ μέσα στο 2023 με σύλλογο και εθνική και είναι πρώτος σκόρερ της χρονιάς. Ο Πορτογάλος προσπέρασε τον Κιλιάν Εμπαπέ και τον Χάρι Κέιν, οι οποίοι σταμάτησαν στα 52 και ο άμεσος ανταγωνιστής του είναι ο Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος έχει 50.



Ο Νορβηγός «killer» είναι αμφίβολος για τον εκτός έδρας αγώνα με την 'Εβερτον (27/12), ενώ οι Πολίτες θα δώσουν το τελευταίο τους ματς της χρονιά στις 30 Δεκεμβρίου, κόντρα στη Σέφιλντ στο «Έτιχαντ». Από την πλευρά του ο Κριστιάνο θα έχει ευκαιρία να σκοράρει κι άλλα γκολ στην αναμέτρηση με την Αλ Τααβόν, η οποία θα γίνει επίσης στις 30/12.

Πηγή: www.gazzetta.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

Βασίλης Καρράς: Ο συγκινητικός επικήδειος και ο αποχαιρετισμός των μουσικών - «Από τον Βορρά μέχρι τον Νότο, έδωσε αγάπη» (βίντεο)

Φατίχ Τερίμ, ένας θρύλος της Τουρκίας στον πάγκο του Παναθηναϊκού - Διαβάστε το life story του

Πόλεμος στο Ισραήλ: Η Χεζμπολάχ επιτέθηκε στην ελληνορθόδοξη εκκλησία της Αγίας Μαρίας, σύμφωνα με τον στρατό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης