Τα μεγάλα καλάθια του 2023 στη Euroleague: Η τρίποντη - βόμβα του Σλούκα στην Πόλη - Το καλάθι-μαχαιριά του Γιουλ - Βίντεο

Τα μεγάλα καλάθια του 2023 στη Euroleague: Η τρίποντη - βόμβα του Σλούκα στην Πόλη - Το καλάθι-μαχαιριά του Γιουλ - Βίντεο

Ο Κώστας Σλούκας... ξέρανε τη Φενέρ και ο Γιουλ στέρησε τη Euroleague από τον Ολυμπιακό

sloykas_oly
To 2023 είχε έντονο ελληνικό άρωμα στη Euroleague

O Ολυμπιακός έφτασε στον τελικό χάνοντας την κούπα από τη Ρεάλ Μαδρίτης και λίγους μήνες αργότερα ο Παναθηναϊκός "τρέλανε" τους πάντες με τις μεταγραφικές του "βόμβες" (Σλούκας, Ερνανγκόμεθ, Λεσόρ, Ναν, Βιλντόσα) και δείχνει έτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή. 


Κλείσιμο

Η Euroleague την τελευταία ημέρα του 2023 θέλησε να μας θυμίσει τα μεγάλα... σουτ του 2023 που έκριναν νίκες, προκρίσεις αλλά και την κούπα. 

Στη λίστα είναι φυσικά σε περίοπτη θέση το τρίποντο σε νεκρό χρόνο του Κώστα Σλούκα στην Πόλη κόντρα στη Φενέρ όταν ακόμη ο Έλληνας έπαιζε στον Ολυμπιακό. 

Ο Σλούκας με το σουτ του στο παιχνίδι της 3ης Μαϊου έδωσε τη νίκη με 72-71 στον Ολυμπιακό αλλά πήρε και πίσω το πλεονέκημα έδρας για να βρεθεί τελικά στο Final-4. 

Εκεί έχασε την κούπα από ένα σουτ του Γιουλ. Έπαιξε ελάχιστα αλλά πήρε τη μπάλα όταν... έκαιγε ευστόχησε και χάρισε την κούπα (79-78) στη Ρεάλ Μαδρίτης! 

Στη λίστα είναι και το ... φρέσκο τρίποντο του Μάριους Γκριγκόνις στο Μόντε Κάρλο που χάρισε το διπλό στον ΠΑΟ επί της Μονακό αλλά και το κάρφωμα του Κώστα Παπανικολάου στο Βερολίνο.  Μέσα είναι και το κάρφωμα του ΜακΙντάιρ και το buzzzer beater του Κρις Τζόουνς στο ΟΑΚΑ.


Ειδήσεις σήμερα:

«Ήθελα να σώσω τη μητέρα μου» - Στον ανακριτή ο 35χρονος πατροκτόνος από το Περιστέρι - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η τραγωδία του Στέλιου Ρόκκου - Μέσα σε δύο χρόνια έχασε και τα δύο του αδέρφια


Ουρές στα φαρμακεία για τεστ covid πριν από το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης