Ολυμπιακός μεταγραφές: Κλείνει τον Γκαμπριέλ Περέιρα της Ζιλ Βιθέντε (vid)

Ολυμπιακός μεταγραφές: Κλείνει τον Γκαμπριέλ Περέιρα της Ζιλ Βιθέντε (vid)

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Ζιλ Βιθέντε για την απόκτηση με κανονική μεταγραφή του Γκαμπριέλ Περέιρα

olympiakos-metagrafes-arthrou
Οι πληροφορίες που αποκάλυψε η εφημερίδα «Πρωταθλητής» το πρωί της Τρίτης (02/01) πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Γκαμπριέλ Περέιρα της Ζιλ Βιθέντε επιβεβαιώνονται από το ρεπορτάζ. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον πορτογαλικό σύλλογο προκειμένου να αγοράσουν τα δικαιώματα του 23χρονου Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού τον οποίο τσέκαραν εδώ και μέρες. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είχε απασχολήσει και την Πόρτο.

Ο Γκαμπριέλ Περέιρα αποκτήθηκε από την Ζιλ Βιθέντε αντί 650 χιλ. ευρώ μόλις πριν από έναν χρόνο από την Βιλαφρανκένσε, η οποία τον είχε πάρει από την βραζιλιάνικη Βόλτα Ρεντόντα, που ήταν η ομάδα με την οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.

Τι έχει κάνει φέτος ο Περέιρα

Φέτος ο Βραζιλιάνος στόπερ έχει πραγματοποιήσει 15 συμμετοχές με την φανέλα της πορτογαλικής ομάδας έχοντας σκοράρει κι ένα γκολ.

Αυτή δεν θα είναι η τελευταία προσθήκη του Ολυμπιακού για το κέντρο της άμυνάς του, αφού αναμένεται να αποκτηθεί και δεύτερος κεντρικός αμυντικός. Να υπενθυμίσουμε πως οι «ερυθρόλευκοι» επιμένουν και για την απόκτηση του Αντρέ Όρτα.

Κλείσιμο
Gabriel Pereira - Beast Centre-Back | 2023


Πηγή: GAZZETTA.GR

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης