Βρετανικό... χιούμορ από τον Γερμανό Κλοπ: «Θα ήταν ψέμα εάν ευχόμουν καλή τύχη σε Σαλάχ, Έντο στις εθνικές ομάδες» - Βίντεο

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ και ο Γουαταρού Έντο έφυγαν από τη Λίβερπουλ για να παίξουν στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής και στο Asian Cup

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ με τα γκολ του έχει οδηγήσει τη Λίβερπουλ στην αυγή του 2024 μόνη στην κορυφή της Premier League. 

O Αιγύπτιος επιθετικός έφυγε όμως από το Λίβερπουλ για να ενσωματωθεί στην Εθνική ομάδα της χώρας του αφού ακολουθεί το Κύπελλο Εθνών Αφρικής ενώ και ο Γουταρού Έντο πήγε στην Ιαπωνία για το Asian Cup. 



Η δράση συνεχίζεται όμως στην Αγγλία και την Κυριακή η Λίβερπουλ θα παίξει για το Κύπελλο με την Άρσεναλ. Εν όψει του αγώνα ο Γιούργκεν Κλοπ κλήθηκε να σχολιάσει τις απουσίες και επιστράτευσε το... βρετανικό χιούμορ που δεν έχει αφού είναι Γερμανός.

«Αν τους ευχόμουν τύχη, θα ήταν ψέμα. Από προσωπική άποψη, θα ήμουν χαρούμενος αν έφευγαν από τη φάση των ομίλων, αλλά μάλλον δεν είναι δυνατό, και μετά μπορούν να πάνε και να το κερδίσουν. Καλή τύχη, τα λέμε, επιστρέψτε υγιείς, αυτά είναι λίγο πολύ τα λόγια. Τώρα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε και θα το αντιμετωπίσουμε», τόνισε μεταξύ άλλων ο Κλοπ.


Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Παγκόσμιας σημασίας η αναστήλωση του ανακτόρου στις Αιγές - Δείτε φωτογραφίες

Ο Τσίπρας δεν θα πάει στις Σπέτσες για το κάλεσμα Κασσελάκη - Βαρύ το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ


Το τελευταίο μήνυμα της 41χρονης εγκύου στον σύντροφό της πριν εξαφανιστεί - Η έκκληση του αδερφού της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr