Κύπελλο Αγγλίας, Άρσεναλ-Λίβερπουλ 0-2: «Διπλό» στο Λονδίνο και πρόκριση στους «32»

Κύπελλο Αγγλίας, Άρσεναλ-Λίβερπουλ 0-2: «Διπλό» στο Λονδίνο και πρόκριση στους «32»

Η Λίβερπουλ άνοιξε το σκορ με αυτογκόλ του Κίβιορ (80') και σφράγισε τη νίκη με τέρμα του Ντίας (90+5')

liberpool
Το αυτογκόλ του Γιάκουμπ Κίβιορ στο 80΄ και το τέρμα του Λουίς Ντίας στο 90΄+5 έστειλαν τη Λίβερπουλ στους «32» του FA Cup, με το τελικό 2-0 επί της Άρσεναλ στο «Εμιρέιτς».

Ο 23χρονος Πολωνός αμυντικός των «κανονιέρηδων» έμελλε να εξελιχθεί σε «μοιραίο» για την ομάδα του, καθώς έστειλε άθελά του τη μπάλα στα δίχτυα σ΄ ένα εξαιρετικά κομβικό σημείο του ματς, δίνοντας την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να προηγηθούν.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cy8oytlx0apl)


Κλείσιμο
Οι Λονδρέζοι βγήκαν μπροστά για να ισοφαρίσουν και στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Λουίς Ντίας «κλείδωσε» την πρόκριση της πρωτοπόρου της Premier League.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cy8omr3f4i09)


Το μεγάλο ντέρμπι της φάσης των «64» του αγγλικού Κυπέλλου ήταν μοιρασμένο, με την Άρσεναλ να έχει δοκάρι στο 12΄ σε προσπάθεια του Όντεγκααρντ να σκοράρει, αλλά η μπάλα βρήκε το δοκάρι και κατέληξε άουτ.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cy8ol01qtm4p)


Το συγκρότημα του Γιούργκεν Κλοπ «απάντησε» στα δοκάρια με τον Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ στο 45΄ να σημαδεύει το οριζόντιο με φοβερό σουτ από την άκρη της μεγάλης περιοχής.

Άρσεναλ (Μικέλ Αρτέτα): Ράμσντεϊλ, Γουάιτ, Σαλιμπά, Γκάμπριελ, Κίβιορ (88΄Σμιθ-Ρόου), Ζορζίνιο (82΄Ενκέτια), Όντεγκααρντ, Ράις, Χάβερτς (88΄Τροσάρ), Σάκα, Νέλσον (62΄Μαρτινέλι)

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Άλισον, Αλεξάντερ Άρνολντ, Κονατέ, Κουάνσα, Γκόμες, Μακ Άλιστερ (59΄Χράφενμπερχ), Έλιοτ (75΄Μπράντλεϊ), Τζόουνς (75΄Κλαρκ), Χάκπο (59΄Ζότα), Ντίας, Νούνιες


Ειδήσεις σήμερα:

Μετά τις βροχές και τον αέρα, έρχεται ψύχος από την Ουκρανία - Χιόνια και στην Αττική βλέπει ο Τσατραφύλλιας

Porsche παραδόθηκε στις φλόγες στην Εγνατία Οδό

Διασώστες και γιατροί του ΕΚΑΒ έσωσαν έγκυο και το παιδί που κυοφορούσε - Η δύσκολη επιχείρηση που αποκάλυψε ο Γεωργιάδης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης