EuroCup, Άρης - Μπούντουτσνοστ 76-75: Από μηχανής... Γκάλινατ και αγκάλιασε την πρόκριση

EuroCup, Άρης - Μπούντουτσνοστ 76-75: Από μηχανής... Γκάλινατ και αγκάλιασε την πρόκριση

Ο Γκάλινατ με απίθανο φόλοου κάρφωμα, ένα δευτερόλεπτο πριν το τέλος χάρισε τη νίκη στον Άρη που αγκάλιασε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Eurocup - Κι όλα αυτά λίγα λεπτά την πρόκριση του ποδοσφαιρικού Άρη επί της ΑΕΚ στο Κύπελλο ποδοσφαίρου

Gallinat
Μεγάλη νίκη με ανατροπάρα για τον Άρη, ο οποίος επέστρεψε στο 4ο δεκάλεπτο και με απίθανο φόλοου κάρφωμα του Γκάλινατ, επικράτησε με 76-75 της Μπούντουτσνοστ. Στο 7-8 πήγε ο Άρης και αγκάλιασε την πρόκριση στα play-offs του EuroCup, στο 6-9 έπεσαν οι Μαυροβούνιοι.

Μεγάλο ματς για την ομάδα του Καστρίτη ο Τολιόπουλος με 20 πόντους, ενώ ο Γκάλινατ που χάρισε τη νίκη στον Άρη σταμάτησε στους 14 με το νικητήριο φόλοου κάρφωμα.

O Toλιόπουλος ήταν κεφάτος στο ξεκίνημα και έκανε το 14-11 με 7 πόντους στα μέσα της πρώτης περιόδου. Οι δλύο ομάδες ήταν άτοχος στο πρώτο δεκάλεπτο, με το ματς να διακόπτεται για λίγα λεπτά λόγω προβλήματος στο χρονόμετρο και να χάνει το ρυθμό του. Οι Μαυροβούνιοι προηγήθηκαν με 17-18 στ0 10'

Ο Μακουντού έκανε το 22-27 στο 13' και ανάγκασε τον Καστρίτη να καλέσει timeout. O Άρης δυσκολευόταν αρκετά στην επίθεση και κόλλησε στους 24 πόντους για αρκετή ώρα. Η ομάδα του Καστρίτη μείωσε σε 33-38 στο 18' με τον Κατσίβελη.

Κλείσιμο
Ο Τανάσκοβιτς έκανε το 43-51 μετά από επιθετικό ριμπάουντ. Ο Γκάλινατ μείωσε σε 50-57 για τον Άρη στο 28'. Ο Φέρελ διαμόρφωσε το 54-63 για τη Μπούντουτσνοστ στο 30'.

Ο Άρης επέστρεψε στο τέλος, με τον Τολιόπουλο και τον Χάρελ να βάζουν μεγάλα σουτ και τον Γκάλινατ με απίθανο φόλοου κάρφωμα να χαρίζει τη νίκη στον Άρη.

Τα δεκάλεπτα: 17-18, 34-39, 54-63, 76-75

Ειδήσεις σήμερα:

Μεσολόγγι: Δεύτερο στίγμα κινητού στο σημείο όπου εξαφανίστηκε ο Μπάμπης

Πόλεμος στην Ουκρανία: Άγρια επεισόδια στη Ρωσία - Συγκρούσεις με την αστυνομία, χιλιάδες πολίτες στους δρόμους, δεκάδες τραυματίες

ΑΑΔΕ: Ηλεκτρονικό μπλόκο σε διεθνές κύκλωμα φοροδιαφυγής με πάνω από 16 εταιρείες με έδρα την Αττική
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης