Stoiximan Super League 1, Λαμία-Κηφισιά 4-1: Ανατροπή και ξανά στο κόλπο για τα play off - Δείτε τα γκολ

Stoiximan Super League 1, Λαμία-Κηφισιά 4-1: Ανατροπή και ξανά στο κόλπο για τα play off - Δείτε τα γκολ

Η Κηφισιά αιφνιδίασε και πήρε το προβάδισμα στο 12', αλλά πλήρωσε ακριβά τα αμυντικά της λάθη με την Λαμία να επιστρέφει εμφατικά στις νίκες

6089197
Η Κηφισιά ούτε τώρα κατάφερε να πάρει βαθμολικό οξυγόνο. Οι νεοφώτιστοι προηγήθηκαν στην έδρα της Λαμίας, όμως πλήρωσαν ακριβά τα λάθη τους, έχασαν με 4-1 και παραμένουν στην τελευταία θέση της Stoiximan Superleague με 12 βαθμούς. Η ομάδα του Ντέιβιντ Νίλσεν μετράει τέσσερις ήττες και μια ισοπαλία στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές. Επιστροφή στις νίκες για το σύνολο του Λεωνίδα Βόκολου μετά από δυο αγωνιστικές, έφτασε στους 24 βαθμούς και επέστρεψε σε... τροχιά play-offs, καθώς ανέβηκε στην 7η θέση.

Έτσι ξεκίνησαν
Ο Λεωνίδας Βόκολος κατέβασε τη γηπεδούχο Λαμία με 4-4-2. Ο Κοσέλεφ ήταν κάτω από τα δοκάρια με τους Σιμόν, Παπαδόπουλο, Τζανετόπουλο και Αμαράλ μπροστά του. Νούνιες και Τζανδάρης στα χαφ, Τσιλούλης - Μαρτίνεθ στα άκρα και Καρλίτος - Ακούνια στην επίθεση.

Από την πλευρά του και ο Ντέιβιντ Νίλσεν παρέταξε τη φιλοξενούμενη Κηφισιά με 4-4-2. Ο Αναγνωστόπουλος επανήλθε στην εστία με τους Γκόμπελιτς και Μιλίτσεβιτς στα άκρα της άμυνας, ενώ ο νεοαποκτηθέντας Τεσέιρα έκανε ντεμπούτο στο πρωτάθλημα στο πλευρό του Λαντρ, ο οποίος επέστρεψε από τραυματισμό. Πέιος και Ιπαλίμπο στα χαφ, ο Μπιφουμά αριστερά, ο Μασούρας σε ρόλο δεξιού εξτρέμ και ο Τεττέι στο πλευρό του Οζέγκοβιτς.

Κλείσιμο
Προηγήθηκε η Κηφισιά, το γύρισε σε 25 λεπτά η Λαμία
Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο 12ο λεπτό. Ο Μπιφουμά εκτέλεσε κόρνερ με πάσα, ο Mιλίτσεβιτς έβγαλε τη σέντρα, κεφαλιά πάσα του Τεσέιρα και ο Λαντρ με σουτ εξ επαφής άνοιξε το σκορ. Δεύτερο γκολ του Γάλλου στόπερ, ο οποίος είχε βρει δίχτυα και στη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyjnmbfb4cax)


Η Λαμία έφερε το ματς στα ίσα στο 23'. Ο Καρλίτος εκτέλεσε φάουλ ανάμεσα από κέντρο και μεγάλη περιοχή, ο Τεσέιρα απομάκρυνε, η μπάλα στρώθηκε στον Σιμόν, ο οποίος έπιασε σουτ στην κίνηση εκτός περιοχής, η μπάλα πέρασε ανάμεσα από τα πόδια του Πέιου και κατέληξε στα δίχτυα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyjnx5y2fd15)


Η ομάδα της Φθιώτιδας γύρισε το ματς στο 37'. Ο Παπαδόπουλος απομάκρυνε με κεφαλιά, ο Ακούνια πήρε και αυτός κεφαλιά, ο Μαρτίνεθ έφυγε στην πλάτη της άμυνας και εκτέλεσε τον Αναγνωστόπουλο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyjo7x0wpp1t)


Το γκολ σε πρώτο χρόνο ακυρώθηκε για οφσάιντ, αλλά μέτρησε μετά από παρέμβαση του VAR. H Kηφισιά είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 43'. Ο ταχύτατος Μπιφουμά έφυγε στην αντεπίθεση, κουβάλησε την μπάλα, έπαιξε κάθετα για τον Μασούρα, ο οποίος άνοιξε το κοντρόλ αλλά τελείωσε τη φάση και η μπάλα κόντραρε.

Το καθοριστικό λάθος του Πέιου
Η Κηφισιά έφτασε κοντά στο 2-2 στο 49'. Ο Μπιφουμά κουβάλησε την μπάλα, πέρασε την κάθετη πάσα στον Οζέγκοβιτς, ο οποίος αστόχησε σε τετ α τετ με τον Κοσέλεφ. Η ομάδα των Βορείων Προαστίων σπατάλησε την ευκαιρία της να ισοφαρίσει και επτά λεπτά αργότερα πληγώθηκε από σοβαρό ατομικό λάθος.

Στο 56' ο Ο Πέιος εκτέλεσε απρόσεχτα ένα φάουλ έξω από την περιοχή της Κηφισιάς με πάσα προς τον Λαντρ, ο Καρλίτος έκλεψε την μπάλα, πάτησε περιοχή και με ωραίο τελείωμα έκανε το 3-1.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyjp1na5jp9t)


Η Κηφισιά είχε ευκαιρίες τις οποίες δεν εκμεταλλεύτηκε. Στο 65' Οζέγκοβιτς και Τεττέι δεν κατάφεραν να εκτελέσουν μέσα από την περιοχή και ο Σέρβος πήρε κίτρινη κάρτα για επιθετικό φάουλ στον Τζανδάρη. Στο 72' ο Γκόμπελιτς έβγαλε καλή σέντρα και ο Οζέγκοβιτς με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή δεν βρήκε εστία. Στο 79' ο Κοσέλεφ έκανε άστοχη έξοδ και ο Ιπαλίμπο αστόχησε με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή.

Η Λαμία πριν πετύχει το τέταρτο γκολ προειδοποίησε δυο φορές. Στο 76' ο Αναγνωστόπουλος έβγαλε με δυσκολία δυνατό σουτ του Τζανδάρη, ο Σιμόν έπιασε σουτ στην κίνηση από δύσκολη διαγώνια θέση και ο τερματοφύλακας της Κηφισιάς μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια. Στο 78' ο Αναγνωστόπουλος νίκησε σε τετ α τετ τον Τσιλούλη. Εν τέλει στο 88' Τόσιτς εκτέλεσε το φάουλ, ο Μάλτσι πετάχτηκε ανάμεσα σε Λαντρ και Τεσέιρα, έκανε την προβολή και έκανε το 4-1, το οποίο έμεινε μέχρι το φινάλε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyjpolucdhzt)


Λαμία: Κοσέλεφ, Σιμόν, Παπαδόπουλος, Τζανετόπουλος, Αμαράλ, Τσιλούλης (90+1' Τερεζίου), Τζανδάρης, Νούνιες (84' Στάνκο), Μαρτίνεθ (70' Τόσιτς), Ακούνια (70' Σίντκλεϊ), Καρλίτος (84' Μάλτσι)

Κηφισιά: Αναγνωστόπουλος, Μασούρας (46' Σάντος), Γκόμπελιτς, Λαντρ, Μιλίτσεβιτς, Πέιος (61' Σολόα), Ιπαλίμπο (81' Ίλιεφ), Τεσέιρα, Τεττέι, Μπιφούμα

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Μαραθώνια δεύτερη μέρα στην οικία Κασσελάκη στις Σπέτσες - Θέλουν να φύγουν πριν τους προλάβουν οι άνεμοι

Βίντεο: Οι τελευταίες στιγμές του 43χρονου λίγο πριν το άγριο φονικό στη Χαλκίδα

Νεκρός νεαρός μοτοσικλετιστής σε τροχαίο στην Πάτρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης