Premier League, Μπόρνμουθ - Λίβερπουλ 0-4: Κερδίζει και χωρίς τον Σαλάχ - Δείτε τα γκολ

Στο +5 από την Μάντσεστερ Σίτι οι Reds - Δύο γκολ ο Νούνιες

Ο Σαλάχ απουσίαζε, η παράδοση της τελευταίας τριετίας στο πρώτο ματς της χρονιάς ήταν εναντίον της, ωστόσο η Λίβερπουλ δεν επηρεάστηκε... Οι Reds διέλυσαν με 4-0 την Μπόρνμουθ εκτός έδρας και βρέθηκαν στο +5 από τη Σίτι (με ματς περισσότερο) και την Άρσεναλ.

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ 

Η Λίβερπουλ μετά το πρώτο μουδιασμένο δεκάλεπτο έγινε πιο πιεστική, κυκλοφορούσε σωστά την μπάλα, χωρίς όμως να βρει τον τρόπο για να φανεί απειλητική. Η απουσία του Σαλάχ στην επίθεση ήταν αισθητή, με τον Νούνιες να προσπαθεί, αλλά να είναι... σπάταλος στις ευκαιρίες που του δόθηκαν. Η Μπόρνμουθ κρατούσε ανασταλτικά, αλλά δεν έδειχνε ικανή να απειλήσει την ομάδα του Κλοπ. Ο έντονος αέρας δυσκόλευε τις προσπάθειες των δυο ομάδων, με τους Reds να θέλουν, αλλά να μην μπορούν να βρουν το γκολ που θα τους έδινε το πάνω χέρι. Ο ΜακΆλιστερ ήταν ο κινητήριος μοχλός των φιλοξενούμενων, χωρίς όμως να κάνει το κάτι παραπάνω.

Με μπροστάρη τον Νούνιες η Λίβερπουλ

Ιδανικό το ξεκίνημα στην επανάληψη για την ομάδα του Κλοπ, αφού στο 49ο λεπτό ήρθε το γκολ! Τζόουνς και Ζότα έκρυψαν την μπάλα και ο Νούνιες με υπέροχο τελείωμα πέτυχε το 1-0. Σημαδιακό τέρμα για τον Ουρουγουανό, αφού ήταν το 100ο με συλλόγους και εθνική. Η Μπόρνμουθ άγγιξε την ισοφάριση στο επόμενο λεπτό, αλλά το σουτ του Σινιστέρα πέρασε έξω.

Η Λίβερπουλ είχε τον έλεγχο, αλλά και καλές στιγμές με τον νεαρό Μπράντλεϊ. Η είσοδος των Γκραβενμπερχ, Χάκπο έδωσε επιπλέον ώθηση και στο 70' ήρθε το τέρμα της... λύτρωσης. Ο Χάκπο μοίρασε ιδανικά και ο Ζότα πέτυχε το 2-0. Η ομάδα του Κλοπ έκανε ό,τι ήθελε και στο 79ο λεπτό ο Ζότα με υπέροχη διπλή προσπάθεια σημείωσε το 3-0. Η Λίβερπουλ δε σταμάτησε εκεί, αφού ο Νούνιες στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το 4-0.

Πηγή: www.gazzetta.gr 




Ειδήσεις σήμερα

Πατήσια: Ο 56χρονος που βίαζε την ανήλικη κόρη της συντρόφου του, της ζητούσε γυμνές φωτογραφίες!

Γάμος ομόφυλων ζευγαριών: Με σταυρούς και χριστιανικές εικόνες η διαμαρτυρία στο Σύνταγμα

Σκάνδαλο στη Βρετανία: Ελβετική κλινική ευθανασίας βοήθησε 47χρονο Άγγλο να αυτοκτονήσει ενώ ήταν υγιέστατος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr