Μάντζιος: «Δεν υπάρχει πέναλτι αλλά κάναμε και κακό παιχνίδι»

Ο προπονητής του Άρη χαρακτήρισε «κακή» την απόδοση της ομάδας του και εκτίμησε ότι δεν υπήρξε καμία παράβαση στο πέναλτι που καταλογίστηκε υπέρ του Ολυμπιακού

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής του Άρη αρχικά αναφέρθηκε στην έλλειψη ενέργειας της ομάδας του λέγοντας ότι… «κάναμε κακό παιχνίδι. Φάνηκε ότι είμαστε κουρασμένοι, μας έλειπε ενέργεια με αποτέλεσμα να μην έχουμε καθαρό μυαλό και να κάνουμε λάθη. Σε κανένα σημείο παιχνιδιού δεν το διεκδικήσαμε», είπε και ρωτήθηκε για τη φάση του πέναλτι.

«Δεν θέλω να μιλήσω για τη διαιτησία αλλά δεν υπάρχει πέναλτι. Δεχθήκαμε ένα εύκολο γκολ και μετά από τέσσερα λεπτά έγινε το 0-2 κάνοντας το παιχνίδι ακόμη δυσκολότερο για μας. Το πρόβλημα όμως είχε να κάνει κυρίως με τη δική μας παρουσία».

Ρωτήθηκε για τον λόγο της κακής απόδοσης κι αν υπήρχε ψυχολογικό άδειασμα. «Ναι, θεωρώ ότι υπήρχε και φάνηκε από το γεγονός ότι είχαμε παιδιά δίχως ενέργεια πράγμα το οποίο μας δυσκόλεψε στο να επιστρέψουμε στο παιχνίδι. Είχαμε να διαχειριστούμε προβλήματα σαν αυτό του Κουέστα ενώ ο Τζούρασεκ ανέβασε πυρετό. Είχαμε κι άλλα προβλήματα όπως αυτό του Μορόν αλλά έπρεπε κάποιοι να παίξουν και στην πορεία του αγώνα να κάνουμε διαχείριση. Είχαμε σχεδιάσει τον χρόνο που θα έπαιζε ο καθένας, θέλαμε να μοιράσουμε τον χρόνο».

Αναφέρθηκε στον Μάνου Γκαρθία αλλά και στην ανάγκη αντίδρασης από την ομάδα. «Προφανώς η απόδοση του Μάνου είναι το θετικό στοιχείο του αγώνα. Επανέρχεται, είναι κάτι που έχουμε προγραμματίσει δίνοντάς του συγκεκριμένο χρόνο στα παιχνίδια και ξέρουμε ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι θα γίνεται καλύτερος. Από εκεί και πέρα, οι αγώνες είναι διαδοχικοί προφανώς δεν θα πρέπει να κοιτάμε πίσω. Τώρα έχουμε παιχνίδι για το Κύπελλο. Από την αρχή της χρονιάς έχουμε παίξει πέντε απαιτητικά παιχνίδια κι αν όλα πάνε καλά μέσα στο επόμενο διάστημα θα έχουμε άλλα έξι. Δεν είναι εύκολο να παίζεις ανά τρεις μέρες. Πρέπει να προχωρήσουμε σε διαχείριση υλικού για να έχουμε και την απαραίτητη φρεσκάδα».

Ο Άκης Μάντζιος ρωτήθηκε για την ανάγκη ενίσχυση της ομάδας και απάντησε ότι… «περιμένουμε παίκτες», αφήνοντας να εννοηθεί ότι έχουν προχωρήσει οι σχετικές διαδικασίες.

Πηγή: gazzetta.gr



Ειδήσεις σήμερα

Πατήσια: Ο 56χρονος που βίαζε την ανήλικη κόρη της συντρόφου του, της ζητούσε γυμνές φωτογραφίες!

Γάμος ομόφυλων ζευγαριών: Με σταυρούς και χριστιανικές εικόνες η διαμαρτυρία στο Σύνταγμα

Σκάνδαλο στη Βρετανία: Ελβετική κλινική ευθανασίας βοήθησε 47χρονο Άγγλο να αυτοκτονήσει ενώ ήταν υγιέστατος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr