Στον -10 από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης έμεινε η Μπαρτσελόνα, μετά τη βαριά ήττα της με 5-3 από τη Βιγιαρεάλ στο «Καμπ Νου», στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της LaLiga. Μετά τον αποκλεισμό της στο Copa del Rey, οι «μπλαουγκράνα» έχασαν ουσιαστικά τις... ελπίδες τους για την κατάκτηση του τίτλου της LaLiga, την ώρα που η Τζιρόνα βρίσκεται στο -2 από τους Μαδριλένους.
Το «κίτρινο υποβρύχιο» άνοικε το σκορ με τον Ζεράρ Μορένο στο 41', ενώ στο β΄ μέρος, ο Ιλιάς Ακομάς νίκησε στο τετ α τετ τον πρώην συμπαίκτη του στη Μασία, Ινιάκι Πένια, για το 2-0. Και στα επόμενα 11 λεπτά, οι παίκτες του Τσάβι με ανατροπή κατάφεραν ν' απαντήσουν και να προηγηθούν με 3-2. Στο 60', ο Ιλκάι Γκιντογάν μείωσε σε 2-1, στο 68' ο Πέδρι ισοφάρισε (2-2) και στο 71' από γέμισμα στην περιοχή ο Ερίκ Μπαγί με αυτογκόλ έκανε το 3-2.
Όμως, η Βιγιαρεάλ αξιοποίησε τα κενά στα μετόπισθεν από πλευράς Μπαρτσελόνα και στο 84', ο Γκονσάλο Γκέντες με δυνατό σουτ νίκησε τον Πένια και ισοφάρισε σε 3-3. Η Μπαρτσελόνα προσπάθησε να βρει το γκολ, ανέβηκαν όλοι οι παίκτες της στο γήπεδο της Βιγιαρεάλ, για να τους «πληρώσει» αυτή με δύο ακόμη γκολ με σκόρερ τους Αλεκσάντερ Σέρλοτ (90΄+9΄) και Χοσέ Λουίς Μοράλες (90΄+12').
Η προηγμένη τεχνολογία της Dyson Spot+Scrub AI Robot αναλαμβάνει τη δύσκολη δουλειά και εμείς μπορούμε να απολαύσουμε ένα άνετο και πεντακάθαρο σπίτι, ακριβώς όπως το θέλουμε.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.