Δανεικός στην Άουγκσμπουργκ ο Μπιελ - «Ο χρόνος θα δείξει αν θα ξανασυναντηθούμε» το μήνυμά του στον κόσμο του Ολυμπιακού

Δανεικός στην Άουγκσμπουργκ ο Μπιελ - «Ο χρόνος θα δείξει αν θα ξανασυναντηθούμε» το μήνυμά του στον κόσμο του Ολυμπιακού

Στους Γερμανούς και επίσημα έως το καλοκαίρι ο Πεπ Μπιελ

6058584
Ποδοσφαιριστής της  Άουγκσμπουργκ είναι και επίσημα έως το καλοκαίρι του 2024 ο Πεπ Μπιελ. 

Ο Ισπανός εξτρέμ δόθηκε δανεικός  από τον Ολυμπιακό στην ομάδα της Γερμανίας η οποία μπορεί να τον αγοράσει το καλοκαίρι. 



Κλείσιμο
Ο Πεπ Μπιελ που παίζει 1,5 χρόνο στον Ολυμπιακό αποχαιρέτησε με μήνυμα στα social media τον κόσμο της ομάδας του Πειραιά: 

«Προς το παρόν οι δρόμοι μας χωρίζουν, ο χρόνος θα δείξει αν θα ξανασυναντηθούμε, δεν πέρασε πολύς καιρός, αλλά θεωρώ τον εαυτό μου μέρος αυτής της οικογένειας… Σε αγαπώ και σε σέβομαι για πάντα!! Ολυμπιακάρα».

Για τη νέα του ομάδα είπε:  «Είμαι πολύ χαρούμενος που η μεταγραφή πραγματοποιήθηκε μετά από συζητήσεις με τους υπεύθυνους. Η Άουγκσμπουργκ είναι ένας φιλόδοξος και οικογενειακός σύλλογος όπου θα ήθελα να χτίσω πάνω στην επιτυχημένη μου περίοδο στην Κοπεγχάγη.

Φυσικά, βοηθάει το γεγονός ότι συναντώ έναν προπονητή που ξέρει ακριβώς πώς να χρησιμοποιήσει καλύτερα τις δυνάμεις μου».


Ειδήσεις σήμερα:

Η Ρούλα Πισπιρίγκου θα προσφύγει στα δικαστήρια σε βάρος της εισαγγελέως, είπε ο Κούγιας - «Να το κάνετε», του απάντησε

Επεισόδια και προσαγωγές σε Βουλή και Εξάρχεια στο πανεκπαιδευτικό: Συγκρούσεις διαδηλωτών με την Αστυνομία (βίντεο & φωτογραφίες)


Αντιδράσεις για το ντοκιμαντέρ του Netflix που παρουσιάζει ομοφυλόφιλο τον Μέγα Αλέξανδρο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης