Premier League, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γουέστ Χαμ 3-0: Τριάρα και επιστροφή στην εξάδα - Δείτε τα γκολ

H Γουλβς κέρδισε 4-2 την Τσέλσι στο Λονδίνο - Μπόρνμουθ και Φόρεστ έμειναν στο 1-1

Το 2Χ2 στο πρωτάθλημα έκανε η Γουλβς απέναντι στην Τσέλσι, σήμερα με το άκρως εμφατικό 4-2 στο «Στάμφορντ Μπριτζ» (είχε επικρατήσει και στον Α΄ γύρο με 2-1 στο «Μολινό»).

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ από το Μάντσεστερ - Γουέστ Χαμ 3-0

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ από το Τσέλσι - Γουλβς 2-4

Δείτε ΕΔΩ τα γκολ από το Μπόρνμουθ - Νότιγχαμ 1-1 

Πριν από τρία 24ωρα η υπερπροσπάθεια των «Λύκων» στην έδρα τους απέναντι στη Γιουνάιτεντ δεν έφερε κάποιο αποτέλεσμα, παρότι επέστρεψαν από το 0-2 και 1-3 (ηττήθηκαν 4-3), σήμερα, όμως, παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ «απάντησαν» με 4 γκολ και πέτυχαν την 3η σερί νίκη απέναντι στους «μπλε» για πρώτη φορά μετά το διάστημα 1973-1975.

Η σημερινή, παράλληλα, ήταν η πρώτη νίκη της Γουλβς στο «Στάμφορντ Μπριτζ» σε οποιαδήποτε διοργάνωση μετά από 45 χρόνια (1979), έχοντας νωρίτερα μόλις 4 ισοπαλίες και 8 ήττες σε 12 ματς.

Με... φτιαγμένη ψυχολογία μετά τη νίκη-«θρίλερ» επί της Γουλβς την 1η Φεβρουαρίου (4-3), η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε στο «Ολντ Τράφορντ» και της Γουέστ Χαμ με 3-0 κι ανέβηκε στην 6η θέση της Premier League.

Η προσπάθεια των «σφυριών» να διατηρήσουν το αήττητο για 7ο σερί ματς στο πρωτάθλημα (προέρχονταν από 3-3-0) δεν είχε αίσιο τέλος, καθώς οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν πιο αποφασισμένοι και αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια. Ο Χόιλουντ μετά το γκολ στο «Μολινό» βρήκε ξανά δίχτυα, ενώ ακολούθησαν άλλα δύο από τον Αργεντινό, Γκαρνάτσο στο β΄ μέρος.

Η Μπόρνμουθ διατήρησε το αήττητο απέναντι στη Νότιγχαμ για 8ο σερί ματς (5-3-0), μόνο που αυτή την φορά η Νότιγχαμ έφυγε αήττητη από το «Βιτάλιτι» με σκορ 1-1. Με 10 παίκτες τελείωσαν το ματς οι γηπεδούχοι μετά την αποβολή του Μπίλινγκ στο 84΄.



Ειδήσεις σήμερα:

Οι σταρ των τηλεπαιχνιδιών - Ποιοι ετοιμάζουν τις ερωτήσεις και ποιοι έχουν ρόλο-κλειδί

Κλεφτοπόλεμος Κασσελάκη με Παππά και Πολάκη στον ΣΥΡΙΖΑ

Ο Πολυχρονόπουλος έβγαζε κάρτες σε άστεγους και ναρκομανείς, καταγγέλλει πρώην εθελόντρια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr