Σανς - Μπακς 114-106: Τα «ελάφια» δεν άντεξαν τη «ζέστη» της Αριζόνα, στο 1-4 ο Ρίβερς

Σανς - Μπακς 114-106: Τα «ελάφια» δεν άντεξαν τη «ζέστη» της Αριζόνα, στο 1-4 ο Ρίβερς

Οι Φοινιξ Σανς επιβλήθηκαν των Μιλγουόκι Μπακς (114-106), για πρώτη φορά μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες στην κανονική περίοδο απέναντι στην ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο

antetokounmpo-suns
Ήταν και θέμα ποσότητας. Από τη μία οι Φοίνιξ Σανς διέθεταν ένα σχεδόν πλήρες ρόστερ. Ο Κέβιν Ντουράντ, ο Μπράντλεϊ Μπιλ, ο Ντέβιν Μπούκερ και ο Γιουσούφ Νούρκιτς ήταν στο παρκέ.

Η έτερη... γωνιά ήταν μισογεμάτη. Όταν βρίσκεται σε αυτή ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κανείς δεν μπορεί να υποστηρίξει ότι η γωνιά είναι μισοάδεια. Απ' αυτή απουσίασαν τόσο ο Ντάμιαν Λίλαρντ, όσο και ο Μπρουκ Λόπεζ. Και το τελικό... ζύγισμα των επίδοξων πρωταθλητών από την Ανατολή ανάφερε ότι ναι μεν ο Giannis είχε 34 πόντους, αλλά από την υπόλοιπη κουστωδία του, μόνο ο Μαλίκ Μπίσλεϊ δικαιολόγησε το ρόλο του (17π.).

Phoenix Suns vs Milwaukee Bucks Full Game Highlights | February 6, 2024 | FreeDawkins


Κλείσιμο
Το τελικό αποτέλεσμα σημαίνει ότι ο Ντοκ Ρίβερς ξεκίνησε την εποχή του στους Μπακς με ρεκόρ 1-4. Και ότι η ομάδα από το Μιλγουόκι έβαλε τέλος στην περιοδεία της στη Δύση και επιστρέφει πίσω στην έδρα της.

Τι διέθεταν οι Σανς; Ο Μπούκερ είχε 32 πόντους, ο Κέβιν Ντουράντ πρόσθεσε 26 πόντους με 10 ριμπάουντ, ο Μπράντλεϊ Μπιλ πρόσθεσε 25 και ο Γιουσούφ Νούρκιτς έκανε ένα τίμιο double double με 10 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Πηγή: gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ο βασιλιάς Κάρολος συνάντησε τον πρίγκιπα Χάρι και αποσύρθηκε στην εξοχική του κατοικία - Τα σενάρια της επόμενης ημέρας

Ξαναχτύπησε η Μπιάνκα Σενσόρι: Η σύντροφος του Κάνιε Γουεστ φόρεσε διαφανές αδιάβροχο και από μέσα... τίποτα

Survivor 2024: Ο υποψήφιος χωρίς ψηφοφορία - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης