Κατέθεσε στη δίκη του ο Ντάνι Άλβες: «Ήμουν μεθυσμένος, δεν μου είπε να σταματήσω»

Κατέθεσε στη δίκη του ο Ντάνι Άλβες: «Ήμουν μεθυσμένος, δεν μου είπε να σταματήσω»

Ο Ντάνι Άλβες δάκρυσε κατά την διάρκεια της κατάθεσής του στο δικαστήριο της Βαρκελώνης και ισχυρίστηκε πως έμαθε για τις κατηγορίες για βιασμό από τα ΜΜΕ 

dani_albes
Με την κατάθεση του κατηγορούμενου για βιασμό νεαρής κοπέλας σε κλαμπ της Βαρκελώνης Ντάνι Άλβες συνεχίστηκε την Τετάρτη η δίκη. 

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα και της Εθνικής Βραζιλίας επέμεινε ότι ήταν μεθυσμένος και πως είχε την εντύπωση ότι η κοπέλα που αργότερα προχώρησε σε καταγγελία ήθελε να έχουν σεξουαλική επαφή. 

Αρχικά εξήγησε ότι είχε πάει για φαγητό και ποτά με φίλους και ήπιαν 5 μπουκάλια κρασί και 1 μπουκάλι ουϊσκι πριν πάνε όλοι μαζί στο κλαμπ. 

«Όταν φτάσαμε στο κλαμπ χορέψαμε για λίγο. Ήρθαν πρώτα δύο κορίτσια και εν συνεχεία άλλα τρία στην παρέα μας. Δεν κατάλαβαν ότι ένιωθαν άβολα μαζί μας», είπε ο κατηγορούμενος, λόγια που έρχονται σε αντίθεση με τη μαρτυρία του ξαδέλφου της κοπέλας που τον κατήγγειλε ο οποίος τόνισε ότι τα κορίτσια ένιωσαν άβολα. 

Κλείσιμο
Εν συνεχεία τόνισε: « Η κοπέλα και εγώ αρχίσαμε να χορεύουμε. Περάσαμε καλά, απολαύσαμε όλοι ο ένας τον άλλον. Άρχισε να χορεύει πιο κοντά μου να μου αγγίξει μέρη του σώματός του. Το ίδιο έκανα και εγώ.  Τότε σκέφτηκα ότι υπήρχε σεξουαλική χημεία και της είπα να πάμε στην τουαλέτα. Δεν χρειάστηκε να επιμείνω. 

Νόμιζα ότι δεν θα ερχόταν, αλλά στο τέλος μπήκε στο μπάνιο. Αρχίσαμε να φιλιόμαστε. Άρχισε να μου κατεβάζει το παντελόνι. Την βοήθησα. Κάθισα στο κάθισμα της τουαλέτας και γονάτισε μπροστά μου. Καθόμουν όλη την ώρα, σηκώθηκα μόνο για να τελειώσω το σεξ της».

Ολοκληρώνοντας το πρώτο μέρος της κατάθεσής του σημείωσε: «Μετά έφυγα γιατί δεν ήθελα να μας δουν να βγαίνουμε μαζί από το μπάνιο. Δεν μου είπε ότι ήθελε να φύγει. Δεν την εμπόδισα να φύγει. Δεν την χαστούκισα, ούτε την έπιασα από τα μαλλιά. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος, δεν είμαι βίαιος. Δεν μου είπε τίποτα, το απολαμβάναμε και οι δύο, τίποτα περισσότερο».

Τελειώνοντας με δάκρυα στα μάτια είπε: «Δεν μου είπε ότι δεν θέλει».

Ειδήσεις σήμερα:

Πιερρακάκης: Από τον Σεπτέμβριο του ‘25 η λειτουργία των μη κρατικών ΑΕΙ - Με ΙΒ ή με Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής η εγγραφή

Επέστρεψε στα καθήκοντά του ο πρίγκιπας Ουίλιαμ - Πρώτη εμφάνιση μετά την περιπέτεια της Κέιτ και τη διάγνωση με καρκίνο του Καρόλου

Σχέδιο τριών φάσεων για ομήρους και εκεχειρία αντιπρότεινε η Χαμάς - Δεν υπάρχει περίπτωση, λέει το Ισραήλ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης