Οι Λέικερς αποκάλυψαν το πρώτο από τα τρία αγάλματα του Κόμπι Μπράιαντ - Βίντεο, φωτογραφίες

Οι Λέικερς αποκάλυψαν το πρώτο από τα τρία αγάλματα του Κόμπι Μπράιαντ - Βίντεο, φωτογραφίες

Στην τελετή ήταν παρούσα η χήρα του Βανέσα και μύθοι των Λέικερς - Με μπαστούνι εμφανίστηκε ο Φιλ Τζάκσον - Το άγαλμα έχει ύψος 6 μέτρα και ζυγίζει 2 τόνους

kompo_1
Τέσσερα χρόνια μετά τον θάνατό του οι Λος Άντζελες Λέικερς, η ομάδα που υπηρέτησε για χρόνια και με την οποία κέρδισε 5 πρωταθλήματα NBA, παρουσίασαν πριν από λίγες ώρες στην πόλη των Αγγέλων το άγαλμα του Κόμπι Μπράιαντ. 




Η τελετή φιλοξενήθηκε έξω από το γήπεδο των Λέικερς παρουσία της χήρας του Κόμπι, Βανέσα Μπράιαντ και των τριών παιδιών του. Εκεί ήταν μύθοι της ομάδας όπως ο Τζέρι Γουέστ, ο Μάτζικ Τζόνσον, ο Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ αλλά και ο θρυλικός προπονητής Φιλ Τζάκσον, ο οποίος εμφανίστηκε με μπαστούνι στην εκδήλωση. 

Κλείσιμο
Vanessa Bryant unveils Kobe Bryant's statue outside the Lakers arena 💜💛


Το πρώτο αυτό άγαλμα που αποκαλύφθηκε δείχνει τον Κόμπι να φοράει την φανέλα των Λέικερς με το Νο8 και να δείχνει με υψωμένο το δάχτυλο τον ουρανό. Είναι η διάσημη φωτογραφία του καθώς αποχωρεί από το παρκέ μετά τους 81 πόντους που πέτυχε το 2006 εναντίον των Ράπτορς!


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη L'Équipe (@lequipe)


Θα αποκαλυφθούν άλλα δύο αγάλματα. Το ένα με τη φανέλα με το Νο24 και το άλλο θα έχει τον Κόμπι μαζί με την κόρη του Τζίτζι, η οποία έχασε και εκείνη τη ζωή της στην πρώτη του μοιραίου ελικοπτέρου. 

Το άγαλμα που παρουσιάστηκε έχει ύψος έξι μέτρα και ζυγίζει περίπου 2 τόνους! Στην βάση του αγάλματος υπάρχουν πέντε ρέπλικες των αντίστοιχων τροπαίων που κατέκτησε ο Κόμπι με τους Λέικερς και στέκεται πάνω σε μία τριγωνική βάση, θυμίζοντας έτσι την τριγωνική επίθεση του Φιλ Τζάκσον και του Τεξ Ουίντερ.

«Ο Κόμπι διάλεξε μόνος του την πόζα που πρόκειται να δείτε. Ππότε όποιος έχει αντίρρηση δεν μου καίγεται… καρφί» είπε η χήρα του πριν γίνει η αποκάλυψη του αγάλματος. 

Εν συνεχεία τόνισε: «Άφησε το παιχνίδι καλύτερο από ό,τι το βρήκες. Κι όταν έρθει η ώρα να αποχωρήσεις, άφησε πίσω σου ένα θρύλο».



Ειδήσεις σήμερα:

Υπουργείο Υγείας: Ενισχύεται με 4 αναισθησιολόγους το «Αγλαΐα Κυριακού» για να συνεχιστούν κανονικά τα χειρουργεία

Άγιο Όρος για ομόφυλα ζευγάρια: Είναι μεγάλο έγκλημα, διαλύεται ολόκληρη η ανθρώπινη ύπαρξη

Λαγκαδάς: Συγκλονίζει η μητέρα του 18χρονου που ξυλοκοπήθηκε άγρια - «Του έκαναν κεφαλοκλείδωμα και τον χτυπούσαν»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης