Δεν κρύβουν τον έρωτά τους - Η φωτογραφία του Μπακασέτα με την Ανδριώτη και η καρδούλα στο Instagram

Δεν κρύβουν τον έρωτά τους - Η φωτογραφία του Μπακασέτα με την Ανδριώτη και η καρδούλα στο Instagram

Η Σπυριδούλα Ανδριώτη είναι ένας από τους βασικότερους λόγους που ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας άφησε την Τουρκία για να επιστρέψει στη χώρα μας για τον Παναθηναϊκό

bakasetas
Μέχρι και πριν από λίγες εβδομάδες για να τον δει χρειάζονταν να ταξιδέψει στην Τραπεζούντα.

Ο λόγος για την Σπυριδούλα Ανδριώτη η οποία εδώ και λίγους μήνες είναι ζευγάρι με τον Τάσο Μπακασέτα. Πλέον δεν χρειάζεται να ταξιδέψει στην Τουρκία αφού ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας άφησε την Τράμπζονσπορ για τον Παναθηναϊκό και ζει μόνιμα στην Αθήνα.

bak_2
bak_1
 

Ο ποδοσφαιριστής και η επιχειρηματίας και influencer ζουν πλέον μαζί στην Αθήνα και απολαμβάνουν την κάθε στιγμή. Πριν από λίγες ώρες η Ανδριώτη ανέβασε φωτογραφία στο Instagram στην οποία είναι μαζί με τον αγαπημένο της. 

Κλείσιμο
mpakaste


Το ζευγάρι λάμπει απο ευτυχία και η Σπυριδούλα έκανε tag τον σύντροφό της και έβαλε και μια γαλάζια καρδούλα. Λίγο μετά ο Μπακασέτας που ετοιμάζεται για το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο ανέβασε και αυτός τη φωτογραφία στον δικό του λογαριασμό και έβαλε και αυτός μια γαλάζια καρδούλα. 



Η Ανδριώτη και ο Μπακασέτας αποκάλυψαν την σχέση τους με κοινή τους φωτογραφία που ανέβασαν την Πρωτοχρονιά την οποία και πέρασαν στην Τραπεζούντα. 

Οι δύο τους έχουν πολλές υποχρεώσεις με τις δουλειές τους αλλά πλέον δεν τους χωρίζει η απόσταση και έχουν την δυνατότητα να παιρνούν μαζί περισσότερο ποιοτικό χρόνο. Ένας από τους βασικούς λόγους που ο Τάσος Μπακασέτας επέστρεψε στην Ελλάδα ήταν φυσικά και ο έρωτάς του για την Σπυριδούλα. 



Η κοπέλα έχει τελείωσει την γυμναστική ακαδημία, είναι επιχειρηματίας στον χώρο των κοσμημάτων αλλά και influencer με 89.000 ακόλουθους στο Instagram της.



Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Φθηνότερο ρεύμα για όλους τους αγρότες για 2+8 χρόνια – Προκαταβολή του ΕΦΚ 40 εκατ. ευρώ στα τέλη Μαρτίου

Γλυφάδα: «Έδιωξαν τον Αιγύπτιο γιατί πήρε θέση στη διαμάχη των αδελφών Καρνέση», λέει φίλος της οικογένειας

«Πήγαν να τραβήξουν φωτογραφίες» λένε οι Βούλγαροι για τη χιονοστιβάδα που καταπλάκωσε τον Έλληνα σκιέρ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης