Stoiximan Basket League: Πρόστιμο 9.200 ευρώ από τον ΕΣΑΚΕ στην ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον ΠΑΟ

Η ποινή αφορά την διακοπή στον αγώνα της περασμένης Δευτέρας στα Άνω Λιόσια λόγω συνθημάτων κατά της Βάσως Τσαρούχα

Η ΔΕΑΒ τιμώρησε την Τετάρτη την ΑΕΚ με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, για όσα σημειώθηκαν στο φύλλo αγώνα (διακοπή λόγω συνθημάτων κατά της Τσαρούχα) και το αντικείμενο (μπουκάλι) που έπεσε στον αγωνιστικό χώρο του κλειστού των Άνω Λιοσίων στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.



Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ είχε όμως άλλη άποψη! Πάλι με βάση το φύλλλο αγώνα τιμώρησε με χρηματικό πρόστιμο την Ένωση ύψους 9.200 ευρώ  ενώ η ΚΑΕ είναι υποχρεωμένη να κάνει «έγγραφη σύσταση με παράλληλη ανακοίνωση στον Τύπο για παράπτωμα μη δυνάμενο να χαρακτηριστεί ως ιδιαίτερης βαρύτητας ή ως δυσφημιστικό για το άθλημα».

Η απόφαση του αθλητικού Δικαστή για την ΑΕΚ
1. Eπιβάλλεται στην ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ ΝΕΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ 2014 (δ.τ. ΑΕΚ ΝΕΑ ΚΑΕ 2014):
α) για κάθε μία από τις 3 προειδοποιήσεις εξαιρούμενης της πρώτης εξ αυτών, για υβριστικά συνθήματα τα οποία είχαν αποδέκτες φυσικά πρόσωπα ποινή επίπληξης και χρηματικού προστίμου χιλίων τετρακοσίων (1.400,00) ευρώ ήτοι συνολικά ποινή 2 επιπλήξεων και χρηματικό πρόστιμο δύο χιλιάδων οχτακοσίων (2.800,00) ευρώ,
β) έγγραφη σύσταση με παράλληλη ανακοίνωση στον Τύπο για παράπτωμα μη δυνάμενο να χαρακτηριστεί ως ιδιαίτερης βαρύτητας ή ως δυσφημιστικό για το άθλημα, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) που διεξήχθη την 12-2-24 και

2. Απαλλάσσεται η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ – ΝΕΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΝΔΡΩΝ 2014 (δ.τ. ΑΕΚ ΝΕΑ ΚΑΕ 2014) για έτερο παράπτωμα μη δυνάμενο να χαρακτηριστεί ως ιδιαίτερης βαρύτητας ή ως δυσφημιστικό για το άθλημα, για τον ως άνω αγώνα.

Ειδήσεις σήμερα:

Τα πρώτα ραβασάκια για φορολογούμενους με έσοδα κάτω από €10.000 και έξοδα έως €300.000 - Πώς τους έπιασαν

Έκρυθμη η κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ: Τα 4 άγνωστα περιστατικά που έφεραν την «έκρηξη» Κασσελάκη

«Δεν δίστασα, απλώς το έκανα» λέει ο πολίτης που ακινητοποίησε τον ένοπλο στην αιματοβαμμένη παρέλαση στο Κάνσας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr