Ντομινίκ Γουίλκινς: Παντρεύτηκε για 4η φορά στα 64 του ο πρώην άσος του NBA και του Παναθηναϊκού

Ντομινίκ Γουίλκινς: Παντρεύτηκε για 4η φορά στα 64 του ο πρώην άσος του NBA και του Παναθηναϊκού

Ο Γουίλκινς παντρεύτηκε για πρώτη φορά το 1992 και έχει πέντε παιδιά

dominik_1
Γαμπρός στα 64 του ντύθηκε ο Ντομινίκ Γουίλκινς. 

Ο παλαίμαχος σταρ του NBA που τη σεζόν 1995-96 πέρασε τον Ατλαντικό για να παίξει στον Παναθηναϊκό και να τον οδηγήσει στην κατάκτηση της Euroleague στο Παρίσι παντρεύτηκε για 4η φορά και κανείς δεν ξέρει εάν θα είναι η τελευταία. 


Κλείσιμο

Τυχερή είναι η Τζεντίντια Χέιζελγουντ με την οποία είναι σε σχέση από το 2022. Η κοπέλα γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη αλλά έχει δουλέψει και στην Ατλάντα που είναι η... έδρα του Ντομινίκ Γουίλκινς αφού εκεί έκανε μεγάλη καριέρα με τους Χοκς. 

Στο παρελθόν είχε δουλέψει ως βοηθός σερίφη και έχει τέσσερα παιδιά από προηγούμενο γάμο της. Βέβαια ο παλαίμαχος σταρ του NBA έχει πέντε παιδιά από τους τρεις γάμους που έχει κάνει. 

Ο πρώτος του ήταν το 1992 με τη Νικόλ Μπέρι με την οποία χώρισε μετά από 11 χρόνια. Στη συνέχεια παντρεύτηκε την Ρόμπιν Κάμπελ το 2006 και ακολούθησε ο γάμος με την Σάνι που ήταν σύντομος. 

goylkinis
Με την φανέλα του Παναθηναϊκού
goulkinis
Ο Γουίλκινς κέρδισε τη Euroleague με τον Παναθηναϊκό
domik_2
Ο Ντομινίκ Γουίλκινς με τα παιδιά του


«Το να βρεις την αληθινή αγάπη δεν είναι μόνο να περιμένεις το τέλειο άτομο, αλλά και να μάθεις και να ωριμάζεις στην πορεία των ετών. Η αγάπη είναι ένα ταξίδι, όχι ένας προορισμός. Έχει να κάνει με το να ανακαλύψεις κάποιον που αντηχεί στην ψυχή σου, κάποιον που κάνει το συνηθισμένο να μοιάζει ασυνήθιστο.

Θυμηθείτε, το κατάλληλο άτομο για εσάς όχι μόνο θα σας αγαπήσει στα καλύτερά σας, αλλά θα σταθεί δίπλα σας και στα χειρότερά σας. Διατηρήστε ανοιχτή καρδιά, αγαπήστε τα μαθήματα στην πορεία και όταν η αγάπη σας βρει, αγκαλιάστε την πλήρως. Γιατί τελικά, η αγάπη δεν είναι να βρεις κάποιον τέλειο, αλλά να βρεις κάποιον που κάνει τη ζωή σου τέλεια» έγραψε στο Instagram για τον γάμο του ο Γουίλκινς. 

Στο γάμο ήταν καλεσμένοι και οι παλιοί του συμπαίκτες, ο Τσαρλς Όκλεϊ, ο Κέβιν Γουίλς και ο Κλάιντ Ντρέξλερ. 




Ειδήσεις σήμερα:

«Αυτό που έβγαλε δεν ήταν κούκλα» - Η ιδιοκτήτρια της εταιρείας καθαρισμού περιγράφει πώς εντοπίστηκε το νεκρό έμβρυο στη Σόλωνος

Η διαδρομή του ρωσικού πετρελαίου: Από το Νοβοροσίσκ στις ΗΠΑ μέσω Λακωνικού κόλπου και Ινδίας


Κατασχέθηκαν 72 πυροβόλα όπλα και πάνω από 3.000 φυσίγγια από σπίτι του Αλέν Ντελόν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης