Ντε Μπρόινε: Πρώτος σε ασίστ στη Σίτι με μόλις 12 παιχνίδια στη σεζόν

Ντε Μπρόινε: Πρώτος σε ασίστ στη Σίτι με μόλις 12 παιχνίδια στη σεζόν

Με τις τέσσερις ασίστ που έβγαλε απέναντι στη Λούτον, ο KBD έφτασε συνολικά τις 11 μέσα στη σεζόν

kevin_de_bruyne
Με μια μοναδική παράσταση, η Μάντσεστερ Σίτι διέλυσε εκτός έδρας τη Λούτον με 6-2 και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο του FA Cup.

Μπορεί ο Έρλινγκ Χάαλαντ να ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής με τα πέντε γκολ που πέτυχε, ωστόσο από κοντά βρέθηκε και ο Κέβιν Ντε Μπρόινε ο οποίος ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με τέσσερις ασίστ. Οι δυο τους έκαναν ό,τι ήθελαν, με τον Ντε Μπρόινε να πιστοποιεί για ακόμη μια φορά την κλάση του και το μοναδικό χάρισμα που έχει στο... σερβίρισμα.

Με τις τέσσερις ασίστ που έβγαλε απέναντι στη Λούτον, ο KBD έφτασε συνολικά τις 11 μέσα στη σεζόν, πιάνοντας κορυφή στη σχετική λίστα της Μάντσεστερ Σίτι για τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Το οξύμωρο ωστόσο με την όλη υπόθεση είναι το γεγονός ότι ο Ντε Μπρόινε έχει αγωνιστεί μόλις 12 φορές φέτος σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα των «πολιτών» λόγω του σοβαρού τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε μέχρι και τον περασμένο Γενάρη!

Έτσι ο Ντε Μπρόινε ξεπέρασε τους Φόντεν και Άλβαρες που φέτος μετράνε από 10 ασίστ ο καθένας τους, έχοντας αγωνιστεί ωστόσο σε 37 και 35 παιχνίδια αντίστοιχα!

Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Έναν χρόνο μετά την τραγωδία των Τεμπών, η Ντίνα που επέζησε συγκλονίζει: Το πρώτο που σκέφτηκα είναι πώς θα ζήσει μετά από αυτό η μητέρα μου

Σοκαριστικό βίντεο: Πατέρας ανακοινώνει μέσω θυροτηλεφώνου στη σύζυγό του ότι σκότωσε τον γιο τους

Βίντεο: Η Μπιάνκα Σενσόρι βγήκε για βόλτα σε μαγαζί στο Παρίσι και «ξέχασε» να φορέσει σουτιέν

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης