Ολυμπιακός: Χωρίς Αλεξανδρόπουλο αλλά με Φορτούνη κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Πέμπτη (19:45) στον Πειραιά την Μακάμπι στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των 16 του Conference League 

Χωρίς τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο θα παραταχθεί την Πέμπτη (19:45) στο Καραϊσκάκη για το παιχνίδι με την Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Ολυμπιακός. 

Ο διεθνής μέσος έχει πρόβλημα στη μέση και έμεινε εκτός αποστολής αντίθετα με τον Κώστα Φορτούνη ο οποίος μετά από δύο παιχνίδια επέστρεψε και είναι διαθέσιμος για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. 



Η ενημέρωση του Ολυμπιακού 

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε την τελευταία του προπόνηση πριν από την αναμέτρηση της Πέμπτης (7/3) απέναντι στη Maccabi Tel Aviv, που θα γίνει στις 19:45 στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο των «16» του UEFA Europa Conference League.

Μετά το τέλος του προγράμματος, το οποίο διεξήχθη την Τετάρτη (6/3) στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, ο προπονητής μας κ. Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχίδι απέναντι στην ομάδα του Ισραήλ.

Οι 21 ποδοσφαιριστές που τη συγκροτούν είναι οι εξής:

Παπαδούδης, Καρβάλιο, Κάρμο, Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Φορτούνης, Έσε, Όρτα, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Ρίτσαρντς, Ροντινέι, Τζολάκης, Ντόη, Ρέτσος, Ελ Αραμπί, Κίνι.




Ειδήσεις σήμερα:

Κανένα θέμα με την ασφάλεια της αποστολής Μητσοτάκη στην Οδησσό λένε κυβερνητικές πηγές μετά την επίθεση στο κονβόι Ζελένσκι


Με βίασε, με χτύπησε και απείλησε να κάψει ζωντανά τα παιδιά μας, λέει η 32χρονη από το Άργος

Οι ψίθυροι για τις ερωτικές περιπέτειες της Λετίθια και η «συμφωνία» με τον Φελίπε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr