Ολυμπιακός: Χωρίς τέσσερις η αποστολή για το ντέρμπι με Παναθηναϊκό

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν υπολογίζει για το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό τους Ρέτσο, Αλεξανδρόπουλο, Καμπράλ, Βέζο

Ο Ολυμπιακός ρίχνεται στη μάχη των play off της Super League 1 και φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης», με στόχο τη νίκη ώστε να μπει με το δεξί στο μίνι πρωτάθλημα.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ολοκλήρωσε την προετοιμασία με την ομάδα του και στη συνέχεια ανακοίνωσε την αποστολή που θα έχει μαζί του για το συγκεκριμένο ματς.



Ο Παναγιώτης Ρέτσος έμεινε εκτός λόγω των καρτών ενώ δεν θα είναι στη διάθεση του Ισπανού και οι Βέζο, Καμπράλ, όπως και ο Αλεξανδρόπουλος.

Από εκεί και πέρα, οι «εκλεκτοί» είναι οι: Μπιανκόν, Μπότης, Κάρμο, Τσικίνιο, Ελ Αραμπί, Ελ Κααμπί, Φορτούνης, Έσε, Όρτα, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ναβάρο, Άμπι, Ντόη, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Κίνι, Ροντινέι, Τζολάκης.

Από εκεί και πέρα, η πιθανή εντεκάδα του Ισπανού τεχνικού είναι με τον Πασχαλάκη στην εστία, ο Ροντινέι με τον Ορτέγα στα άκρα της άμυνας ενώ ο Κάρμο θα έχει παρτενέρ ή τον Ντόι ή τον Μπιανκόν. Ο Όρτα με τον Τσικίνιο θα είναι μαζί με τον Έσε στη μεσαία γραμμή (υπάρχει το ενδεχόμενο και μίας αλλαγής σε αυτή την τριάδα) ενώ ο Μασούρας και ο Ποντένσε θα είναι στα άκρα της επίθεσης, έχοντας τον Ελ Καμπί στην κορυφή.


Ειδήσεις σήμερα:

Κύκλωμα νοθείας καυσίμων και ποτών: Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι των μελών του - «Περιμένουμε τα φάρμακα να μας έρθουν απ' έξω»

Βουλγαρία: Το 2023 κατασκεύασε περισσότερα πυρομαχικά από την υπόλοιπη Ευρώπη

Ασπρόπυργος: Συνελήφθη 48χρονος παιδόφιλος για γενετήσιες πράξεις σε βάρος 15χρονης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr