Μαρία Σάκκαρη: Προκρίθηκε στις «16» του Ιντιαν Γουέλς - Υπέταξε ξανά την Γκαρσία

Μαρία Σάκκαρη: Προκρίθηκε στις «16» του Ιντιαν Γουέλς - Υπέταξε ξανά την Γκαρσία

Για τέταρτο συνεχόμενο ματς η Μαρία Σάκκαρη κέρδισε την Καρολίν Γκαρσία (6-3, 6-4) και πέρασε στις «16» του Ιντιαν Γουέλς όπου θα παίξει με την Νταϊάν Παρί

sakkari
Η Μαρία Σάκκαρη έχει χτίσει... σερί με την Καρολίν Γκαρσία. Την κέρδισε απόψε για 4η συνεχόμενη φορά, αυτή τη φορά με 2-0 σετ (6-3, 6-4 σε μία ώρα και 17 λεπτά) για να περάσει στην φάση των «16» στο Ιντιαν Γουέλς, εκεί όπου θα συναντήσει μία άλλη Γαλλίδα, την Νταϊάν Παρί.

Η Μαρία μετά το αρχικό 0-2 στο πρώτο σετ, κυριάρχησε απόλυτα. Πήρε τα έξι από τα επόμενα επτά games και πήρε το σετ, ενώ προηγήθηκε με 3-0 έχοντας δύο break, για να φτάσει τελικά στη νίκη.

Caroline Garcia vs Maria Sakkari Full Match Highlights - WTA Indian Wells 2024


Κλείσιμο
Η Σάκκαρη ήταν πιο αξιόπιστη στο σερβίς της, χωρίς ωστόσο να σερβίρει καλά (51.6% έναντι 47.8% της Γαλλίδας), αλλά κέρδισε το 76% των πόντων στο πρώτο της σερβίς, σε ένα ματς με το αξιοπερίεργο στατιστικό των... 6/6 κερδισμένων break point και για τις δύο (4/4 η Μαρία, 2/2 η Γκαρσία).

Αν υπάρχει ένα στοιχείο που κυριάρχησε, αυτό ήταν τα λάθη της Γαλλίδας, η οποία προσπαθώντας να πιέσει με τις επιστροφές της, έκανε πάρα πολλά αβίαστα, αλλά είχε και λάθη υπό πίεση της Μαρίας, η οποία αποδείχθηκε αξιόπιστη σήμερα στα χτυπήματά της.

Το ματς

Αναμενόμενα η Γκαρσία άρχισε με πολύ επιθετικές επιστροφές στο σερβίς της Μαρίας και της βγήκε. Βρήκε break point μία επιστροφή winner της έδωσε προβάδισμα.

Η Γαλλίδα κράτησε το σερβίς της και έβαλε σε πίεση την Σάκκαρη ξανά στο 40-40, ωστόσο ένα καλό σερβίς και ένα λάθος της Γκαρσία, έφεραν τη μείωση στο σκορ (1-2).

Αμέσως μετά η Γαλλίδα έδωσε break point στην Σάκκαρη με δύο συνεχόμενα αβίαστα και η Ελληνίδα έβγαλε μια καλή επιστροφή που της έδωσε την ισοφάριση, για να περάσει και μπροστά με 3-2 αμέσως μετά στο σερβίς της.

Η Γκαρσία ισοφάρισε, αλλά μετά γύρισε οριστικά και το σετ. Η Μαρία κράτησε δύσκολα το σερβίς της, αλλά ακολούθησε break με μηδέν στο σερβίς της Γκαρσία, χάρη σε ένα smash και ένα λάθος της Γαλλίδας, με την Σάκκαρη να κλείνει το σετ αμέσως μετά στο δικό της σερβίς.

Ιδανικά άρχισε το δεύτερο σετ για την Σάκκαρη η οποία έκανε αμέσως break στην Γκαρσία και κράτησε το σερβίς της για το 2-0. Η Γκαρσία της έδωσε μάλιστα στο… πιάτο το 3-0, καθώς έκανε δύο συνεχόμενα διπλά λάθη στο σερβίς και έβαλε σε θέση ισχύος την Ελληνίδα τενίστρια.

Η Γκαρσία ωστόσο πήρε πίσω το ένα από τα δύο break με δύο σπουδαίες επιστροφές στο σερβίς της Μαρίας και με δύο winners μείωσε σε 3-2, βάζοντας μετά από ώρα λίγη πίεση στην Σάκκαρη. Δεν άλλαξε κάτι στα επόμενα δύο games, με την Σάκκαρη να είναι στο σερβίς με το σκορ υπέρ της 4-3 και να διατηρεί το προβάδισμα των δύο games. Με love game έμεινε στο ματς η Γαλλίδα, αλλά απάντησε η Μαρία και έκλεισε την πρόκριση.



Πηγή: gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Επικοινωνιακό Βατερλώ για το παλάτι με την πειραγμένη φωτογραφία της Κέιτ - Το πρόσωπο που ίσως «γυρίσει την παρτίδα»

Θρίλερ με τον θάνατο της 26χρονης πορνοστάρ Σοφία Λεόνε - Ερευνούν το ενδεχόμενο δολοφονίας

Με Ζωή Κωνσταντοπούλου από τα παλιά έκλεισαν οι εργασίες της εξεταστικής για τα Τέμπη - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης