Ολυμπιακός: Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί μετά την επική πρόκριση, το μπουγέλο στον Μεντιλίμπαρ και το πάρτι στα αποδυτήρια - Βίντεο

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ πήρε το καλύτερο δώρο για τα 63α γενέθλιά του - Τα συγχαρητήρια του Βαγγέλη Μαρινάκη - Γιορτή στο Πασαλιμάνι

Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία στην Τόπολα αφού ανέτρεψε διαφορά 3 γκολ κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ και κερδίζοντας με 6-1 προκρίθηκε στα προημιτελικά του Conference League. 

Μετά το φινάλε του αγώνα οι παίκτες του Ολυμπιακού έγιναν ένα κουβάρι πανηγυρίζοντας ενώ έτρεξαν στους 300 οπαδούς τους για να τους χειροκροτήσουν και να τους αφιερώσουν την πρόκριση. 



Τα πρόσωπα της βραδιάς ήταν δύο! Ο ένας ο Ελ Κααμπί ο οποίος πέτυχε 2 από τα 6 γκολ και ο άλλος ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Ο Βάσκος τεχνικός είχε τα γενέθλιά του και τα γιόρτασε με την ψυχή του! 

Ο προπονητής που οδήγησε πριν από λίγους μήνες στην κατάκτηση του 7ου Europa League την Σεβίλλη έκλεισε τα 63 και ονειρεύεται να φτάσει στην κορυφή του Conference League και με τον Ολυμπιακό. 

Μετά το παιχνίδι όλοι οι παίκτες έτρεξαν στον Βάσκο για να του ευχηθούν ενώ δεν γλίτωσε το εορταστικό... μπουγέλο στα αποδυτήρια! 



Εκεί οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού γιόρτασαν σαν παιδιά και έλαβαν και βιντεοκλήση για συγχαρητήρια από τον Βαγγέλη Μαρινάκη. 



Ο Ροντινέι δεν σταμάτησε να χορεύει σάμπα ενώ ρυθμό, όπως και στο γήπεδο, έδινε ο Ποντένσε. Το "είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό" δονούσε τα αποδυτήρια αλλά και το Πασαλιμάνι όπου έσπευσαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού για να γιορτάσουν την πρόκριση.


Ειδήσεις σήμερα:

Υπόθεση 12χρονης στον Κολωνό: Φουντώνουν οι αντιδράσεις μετά την πρόταση απαλλαγής του Μίχου για την κατηγορία του βιασμού

Eurostat: Πόσο ζουν οι Ευρωπαίοι - Η περιοχή στην Ελλάδα με το υψηλότερο προσδόκιμο

Δανία: Σεφ ετοιμάζει το πρώτο γεύμα στην στρατόσφαιρα - Σχεδόν μισό εκατ. ευρώ κοστίζει το εισιτήριο (φωτογραφίες)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr