«Μπλόκο» της Ρεάλ στους Ολυμπιακούς Αγώνες - Δεν θα παίξει εάν υπογράψει στους Μαδριλένους ο Εμπαπέ

«Μπλόκο» της Ρεάλ στους Ολυμπιακούς Αγώνες - Δεν θα παίξει εάν υπογράψει στους Μαδριλένους ο Εμπαπέ

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ενημερώσει την γαλλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία ότι δεν θα επιτρέψει στους ποδοσφαιριστές της να είναι το καλοκαίρι στο Παρίσι 

ntesan_empampe
Τις τελευταίες ημέρες γράφτηκε στα γαλλικά ΜΜΕ ότι ο Εμπαπέ, ο Ζιρού και ο Γκριεζμάν έχουν πολλές πιθανότητες να είναι μέλη της Ολυμπιακής ομάδας ποδοσφαίρου που θα συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες. 

Οι Γάλλοι φιλοξενούν τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι και θέλουν ο προπονητής της ομάδας, Τιερί Ανρί, να έχει τους καλύτερους παίκτες για να κερδίσει το χρυσό μετάλλιο! Όπως όλα δείχνουν όμως ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν θα είναι μέλος της ομάδας. 

Όπως αποκάλυψε ο εκλέκτορας της Εθνικής Γαλλίας Ντινιέ Ντεσάμπ η Ρεάλ Μαδρίτης δεν επιτρέπει στους ποδοσφαιριστές της να συμμετάσχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Το κάνει για να μην ταλαιπωρηθούν μετά και το Euro και φυσικά για να μην τραυματιστούν. 


Κλείσιμο

Ο προπονητής της Γαλλίας Ντιντιέ Ντεσάν επιβεβαίωσε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης έστειλε επιστολή στη γαλλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία (FFF), με την οποία ξεκαθαρίζει ότι δεν θα αποδεσμεύσει τους παίκτες της για το Ολυμπιακό τουρνουά του ποδοσφαίρου, στο Παρίσι.

«Ήξερα εδώ και καιρό ότι είχαν στείλει αυτή την επιστολή. Είναι απόφαση του συλλόγου και αν πουν όχι, σημαίνει όχι», είπε ο Ντεσάμπ. Αυτό σημαίνει ότι  οι Καμαβινγκά,Τσουαμενί δεν θα είναι μέλη της ομάδας ενώ το ίδιο θα ισχύσει και για τον Κιλιάν Εμπαπέ. 

Ο Γάλλος σούπερ σταρ έχει ανακοινώσει ότι τον Ιούνιο φεύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν και σύμφωνα με γαλλικά και ισπανικά ΜΜΕ έχει υπογράψει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Εάν το σενάριο είναι αληθινό ο Εμπαπέ δεν θα μπορεί να είναι στην ομάδα που θα διεκδικήσει το χρυσό στο Παρίσι. 




Ειδήσεις σήμερα:

Οι ειδικοί προειδοποιούν: Η Αθήνα μπορεί να γίνει Σαχάρα εξαιτίας της κλιματικής κρίσης

Ιερό κειμήλιο: Επιστρέφει στο Άγιον Όρος ο χαμένος σταυρός του 1860

Malaysia Airlines: «Μπορώ να λύσω το μυστήριο της πτήσης MH370» δηλώνει ερευνητής 10 χρόνια μετά την εξαφάνιση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης