Σάκκαρη: Κόντρα στην Γιαστρέμσκα στον τρίτο γύρο του Miami Open

Σάκκαρη: Κόντρα στην Γιαστρέμσκα στον τρίτο γύρο του Miami Open

Κόντρα στην Νταϊάνα Γιαστρέμσκα θ' αναμετρηθεί η Μαρία Σάκκαρη στον τρίτο γύρο του Miami Open, μετά την επικράτηση της Ουκρανής με 7-5, 7-5 επί της Ντάρια Σαβίλ

sakkari
Μετά την άνετη επικράτησή της, στην πρεμιέρα του Miami Open κόντρα στην Χουέ Γουάν, η Μαρία Σάκκαρη πήρε το εισιτήριο για τον τρίτο γύρο της διοργάνωσης όπου θα αντιμετωπίσει την Νταϊάνα Γιαστρέμσκα.

Η Ουκρανή αθλήτρια επικράτησε της Ντάρια Σαβίλ με 7-5, 7-5 στον δεύτερο γύρο του αμερικανικού τουρνουά σε ένα γεμάτο παιχνίδι.

Οι δύο αθλήτριες στο πρώτο σετ δεν ήταν καλές στο σερβίς τους, με την Γιαστρέμσκα να δέχεται πρώτη break και στη συνέχεια να το παίρνει πίσω (2-2). Η Σαβίλ πήρε ξανά προβάδισμα δύο games (4-2), πραγματοποιώντας ακόμη ένα break, όμως και πάλι η Ουκρανή έφερε το σετ στα ίσα. Η Γιαστρέμσκα ανέτρεψε το σκορ και παρά το γεγονός ότι έχασε set point στο 10ο game (5-5), η Νο33 στην παγκόσμιας κατάταξη κατάφερε να κάνει 2-0 σερί και να πάρει το σετ με 7-5.

Αντίστοιχη έκβαση είχε το δεύτερο σετ. Οι δύο αθλήτριες έκαναν αρκετά breaks με την Γιαστρέμσκα να έχει το πρώτο χέρι. Η Ουκρανή βρέθηκε ξανά με το προβάδισμα στο τέλος του σετ, με την Σαβίλ να προσπαθεί στο 12ο game να κρατηθεί στο ματς. Μετά από ένα χαμένο match point, η Ουκρανή πήρε το σετ με 7-5 και συνάμα την πρόκριση που θα την φέρει αντιμέτωπη με την Μαρία Σάκκαρη.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης