Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει κριθεί ακόμη ο τίτλος, αλλά δεν υπάρχει άλλο περιθώριο να χάσουμε βαθμούς»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού δήλωσε ικανοποιημένος για τη νίκη της ομάδας του επί του Άρη και παρά το βαθμολογικό μειονέκτημα έδειξε να πιστεύει στη διεκδίκηση του τίτλου

Ο Ολυμπιακός πήρε την πρώτη του νίκη στα play off μετά την επικράτηση με 3-0 κόντρα στον Άρη για την 3η αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για τη νίκη, αναφέροντας ότι η ομάδα του έπρεπε να είναι πιο προσεκτική μετά το 1-0 ενώ ξεκαθάρισε πως δεν έχει κριθεί τίποτα για το πρωτάθλημα.



«Είμαι ικανοποιημένος με την εμφάνιση. Βέβαια σε κάποια σημεία έπρεπε να είμαστε πιο δυνατοί και με περισσότερο ρυθμό. Πετύχαμε το 1-0 αλλά μετά δεν σκοράραμε και πάντα υπάρχει ο φόβος ότι ο αντίπαλος ίσως βρει τρόπο να σκοράρει και να έρθει η ισοπαλία. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πιο δραστήριοι και δυνατοί, Βάλαμε τα γκολ και ήρθε η νίκη»

Για το πρωτάθλημα: «Και οι αντίπαλοι θα χάσουν παιχνίδια. Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα. Είμαστε μέσα στο... παιχνίδι για το πρωτάθλημα και για αυτό πρέπει να το πάρουμε εγωιστικά και να σκεφτόμαστε ότι πρέπει να νικάμε όλα τα παιχνίδια. Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια να χάσουμε βαθμούς»

Ειδήσεις σήμερα:

Άγιοι Ανάργυροι: Πώς περιγράφει τη δολοφονία ο φίλος της Κυριακής που τη συνόδευσε στο Α.Τ. - Όλη η κατάθεσή του

Καιρός - meteo: Σε Κρήτη και Αττική οι υψηλότερες θερμοκρασίες σήμερα - Χάρτης με τις περιοχές

Γιοκαρίνης: Αγκαλιά με τη γυναίκα του μετά την αθώωσή του - «Υπήρξε ερωτική υπερχείλιση»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr