Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Εκτός Πετρούσεφ και Γκραντ
Ο Φίλιπ Πετρούσεφ αλλά και ο ΤΖέριαν Γκραντ έμεινε τελικά εκτός αποστολής για το ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό
Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό AKTOR στο παιχνίδι με το οποίο θα ολοκληρωθεί η δράση της τρίτης αγωνιστικής στη β' φάση του πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League, απόψε Δευτέρα (15/4, 20:15).
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει στη διάθεσή του, τον Φίλιπ Πετρούσεφ ο οποίος έμεινε τελικά εκτός αποστολής από το ντέρμπι και θα αποτελέσει επί της ουσίας τη μοναδική απουσία των «ερυθρόλευκων» απόψε.
Από την άλλη πλευρά, αυτή του «τριφυλλιού» εκτός πλάνων του Εργκίν Αταμάν θα βρίσκεται τελικά ο Τζέριαν Γκραντ καθώς ο Αμερικάνος γκαρντ αντιμετώπιζε τις τελευταίες ημέρες ενοχλήσεις που τον είχαν αναγκάσει να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.
Με την ασφάλιση του σπιτιού σου έναντι των φυσικών καταστροφών προστατεύεις την περιουσία σου, τους αγαπημένους σου και τις πολύτιμες καθημερινές στιγμές σου, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζεις την ηρεμία και την πολύτιμη στήριξη που μπορεί να χρειαστείς σε ώρα ανάγκης.