Ολυμπιακός: Ο αγαπημένος «Ρόντι» και όλα τα σενάρια από τη Βραζιλία

Οι ερυθρόλευκοι έχουν ήδη σκεφτεί να... κλειδώσουν με νέο συμβόλαιο τον Ροντινέι Μαρσέλο Ντε Αλμέιντα

Ο Ολυμπιακός είχε κλείσει τον Βραζιλιάνο χαρισματικό μπακ με συμβόλαιο 2,5 ετών ωστόσο οι βραζιλιάνικες πηγές στέκονται στις σοβαρές σκέψεις για ένα νέο deal επί του συμβολαίου του.

Ήταν 11 Δεκεμβρίου του 2022 όταν ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Ροντινέι Μαρσέλο Ντε Αλμέιντα με ένα συμβόλαιο της τάξεως των 2,5 ετών. Ο αγαπημένος πλέον «Ρόντι» της κερκίδας των Πειραιωτών (προερχόμενος από τη Φλαμένγκο) έχει φτάσει πια τα 68 ματς έχοντας 3 γκολ και έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο βασικά αγωνιστικά... γρανάζια του συλλόγου.
Ο Ροντινέι μετά τον αγώνα με την Αστον Βίλα γνώρισε πρωτοφανή αποθέωση από τον κόσμο των Ερυθρόλευκων και ενώ κανείς δεν ξεχνά το πείσμα και την αυταπάρνησή του καθότι για ένα διάστημα έπαιζε και με πρόβλημα ετοιμότητας αλλά και πάλι τα έδινε όλα. Οι νεότερες πληροφορίες από τη Βραζιλία αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός έχει ήδη σκεφτεί να... κλειδώσει με νέο συμβόλαιο τον βασικό του δεξιό μπακ, ο οποίος από μέρους του είχε εκφράσει με δηλώσεις του στη Βραζιλία την επιθυμία του να μείνει και τα επόμενα χρόνια στην Ευρώπη. Εξάλλου στον Ολυμπιακό περνάει εξαιρετικά, είναι πολύ ευτυχισμένος και έχει πολύ καλούς φίλους μέσα στην ομάδα, όπως τον Φορτούνη.

Πάνω σε αυτό στις 27 Δεκεμβρίου του 2023 ο Ροντινέι είχε πει στα ΜΜΕ της χώρας του: «Έχω ακόμα 1,5 χρόνο συμβολαίου και θέλω να συνεχίσω στην Ευρώπη και να απολαύσω και άλλο. Θέλω και λίγο ακόμα. Θέλω να μείνω όσο περισσότερο γίνεται στην Ευρώπη». Και βέβαια ο Ροντινέι που έχει πάρει Πρωτάθλημα Βραζιλίας, ένα Κύπελλο Βραζιλίας και 2 Copa Libertadores προφανώς και θέλει να κατακτήσει και έναν τίτλο (τουλάχιστον) με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

πηγή: gazzetta

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr