Τσους Ματέο: Ανησυχούμε για τον Ντεκ, έφυγε με πατερίτσες

Τσους Ματέο: Ανησυχούμε για τον Ντεκ, έφυγε με πατερίτσες

«Είναι κρίμα γιατί προσέχαμε όλη τη χρονιά ώστε να φτάσει υγιής μέχρι το τέλος αλλά τώρα έγινε ό,τι συνέβη και πέρυσι», είπε ο τεχνικός της Ρεάλ

Mateo
Ανησυχία επικρατεί στις τάξεις της Ρεάλ Μαδρίτης για τον τραυματισμό του Γκάμπριελ Ντεκ και τη συμμετοχή του στο Final Four.
Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Βαλένθια (93-99) για το ισπανικό πρωτάθλημα, ο Γκάμπριελ Ντεκ αποχώρησε από το παιχνίδι με τραυματισμό στο δεξί του γόνατο.

Ο Αργεντίνος φόργουορντ διεκδίκησε ένα ριμπάουντ αλλά ο Γκερσόν Γιαμπουσέλε του πάτησε το πόδι κατά τη διάρκεια της προσγείωσης. Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της «Βασίλισσας», Τσους Ματέο εξέφρασε την ανησυχία του για τη συμμετοχή του στο Final Four της Euroleague, εκεί όπου στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

«Ανησυχούμε, ήταν κακό. Ελπίζουμε να μην είναι τίποτα αλλά πονάει πολύ και βγήκε έξω με πατερίτσες. Δεν θα επιστρέψει την Κυριακή, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Ελπίζουμε να επιστρέψει. Είναι κρίμα γιατί προσέχαμε όλη τη χρονιά ώστε να φτάσει υγιής μέχρι το τέλος αλλά τώρα έγινε ό,τι συνέβη και πέρυσι».

πηγή: gazzetta

Ειδήσεις σήμερα:

Σε αστυνομικό κλοιό ύποπτος για το φονικό στη Μύκονο – Έλεγχοι σε αεροδρόμιο και λιμάνι

«Πνίγηκε» η νότια Βραζιλία: Τους 126 έφτασαν οι νεκροί από τις πλημμύρες στο Ρίο Γκράντε ντο Σουλ


Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 34 ετών η τελευταία σύντροφος του Avicii, έξι χρόνια μετά την αυτοκτονία του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης