Ολυμπιακός: Οι αλλαγές που ετοιμάζει ο Μεντιλίμπαρ και οι υποψήφιοι για την εντεκάδα

Ολυμπιακός: Οι αλλαγές που ετοιμάζει ο Μεντιλίμπαρ και οι υποψήφιοι για την εντεκάδα

Ο τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεση του τους Ιμπόρα, Ορτέγα και Ρίτσαρντς λόγω τραυματισμού αλλά ουκ ολίγες βασικές μονάδες που τράβηξαν το... κουπί με την Άστον Βίλα θα έχουν σημάδια κούρασης

mentilibar
Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία για το ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές για την εντεκάδα.

Μετά την ιστορική πρόκριση στον τελικό του Conference League κόντρα στην Άστον Βίλα, ο Ολυμπιακός στρέφει το ενδιαφέρον του στο πρωτάθλημα καθώς θέλει να πετύχει τρεις νίκες στα ισάριθμα τελευταία ματς για να επιστρέψει στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Αφετηρία είναι το ντέρμπι στην έδρα του ΠΑΟΚ, όπου οι Πειραιώτες θέλουν να αφήσουν πίσω τους την ευρωπαϊκή επιτυχία και φύγουν από τη Θεσσαλονίκη με τη νίκη (20:00, NS Prime).

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν θα έχει στη διάθεση του τους Ιμπόρα, Ορτέγα και Ρίτσαρντς λόγω τραυματισμού αλλά ουκ ολίγες βασικές μονάδες που τράβηξαν το... κουπί με την Άστον Βίλα θα έχουν σημάδια κούρασης.

Κλείσιμο
Για αυτό ο Ισπανός προπονητής αναμένεται να... φρεσκάρει λίγο την εντεκάδα και για το ντέρμπι. Με την Άστον Βίλα έπαιξαν βασικοί οι: Τζολάκης - Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Κίνι - Έσε, Ιμπόρα, Τσικίνιο - Φορτούνης, Ελ Καμπί, Ποντένσε.

Μία πιθανή εντεκάδα είναι να κρατήσει σταθερά τον Τζολάκη με την τετράδα της άμυνας (Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Κίνι) και στη μεσαία γραμμή θα είναι ο Έσε με τον Όρτα. Ο Ποντένσε με τον Ζέλσον θα είναι στα δύο άκρα και ο Ναβάρο στην κορυφή έχοντας πίσω του τον Μασούρα.

Από εκεί και πέρα, θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί τόσο ο Αλεξανδρόπουλος όσο και ο Τσικίνιο για τη μεσαία γραμμή, ο Άμπι για τη θέση του στόπερ και ο Ελ Καμπί για την κορυφή ενώ δεν αποκλείεται να δούμε τον Αποστολόπουλο στο αριστερό άκρο της άμυνας εφόσον δεν είναι έτοιμος ο Κίνι.

Αναλυτικά η πιθανή εντεκάδα: Τζολάκης - Ροντινέι, Κάρμο, Ρέτσος, Κίνι - Έσε, Όρτα - Ποντένσε, Μασούρας, Ζέλσον - Ναβάρο.

Θυμίζουμε την αποστολή: Αλεξανδρόπουλος, Αποστολόπουλος, Κάρμο, Καρβάλιο, Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Φορτούνης, Μαρτίνς, Έσε, Όρτα, Μασούρας, Ναβάρο, Άμπι, Παπαδούδης, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Κίνι, Ρέτσος, Ροντινέι, Τζολάκης, Βέζο.

Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο: Η αγκαλιά της Μαρίνας Σάττι στο Nemo, όταν ανακοινώθηκε το 12άρι της Ελλάδας στην Ελβετία στη Eurovision


Μητσοτάκης στη Milliyet: Σημαντικό να διατηρούνται ανοιχτοί οι δίαυλοι επικοινωνίας - Είμαι απογοητευμένος για την Μονή της Χώρας


Μεγάλη νικήτρια της Eurovision η Ελβετία - Το non-binary Nemo, το σπασμένο τρόπαιο και η αποθέωση στο Twitter
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης