Περίπατος του Ολυμπιακού στη Ρόδο, 100-66 τον Κολοσσό - Ένταση μεταξύ Μπαρτζώκα και οπαδού - Βίντεο

Περίπατος του Ολυμπιακού στη Ρόδο, 100-66 τον Κολοσσό - Ένταση μεταξύ Μπαρτζώκα και οπαδού - Βίντεο

Ο τραυματισμός του Πετρούσεφ επισκίασε τη νίκη του Ολυμπιακού

6218570

Το ζητούμενο για τον Γιώργο Μπαρτζώκα στη Ρόδο ήταν η νίκη να έρθει αναίμακτα αλλά ο τραυματισμός του Φίλιπ Πετρούσεφ ανησυχεί τους «ερυθρολεύκους» ενόψει του Final Four της EuroLeague.

Ο Ολυμπιακός (66-100) κέρδισε τον Κολοσσό στην τελευταία αγωνιστική του Top 6 της Stoiximan Basket League, αλλά αναμένει τα νέα για τον Σέρβο φόργουορντ που αποχώρησε με πρόβλημα στον δεξί αστράγαλο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d17sk8nw2us9)

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d17sbauwcckp)
Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d17r9s0d2f01)


Ολυμπιακός - Κολοσσός: Ο αγώνας
Ο Ολυμπιακός μπήκε αρκετά και με τον Γουίλιαμς Γκος να κάνει λάθη, δε βρήκε ρυθμό. Ούτε είχε την απαιτούμενη συγκέντρωση στην άμυνα, με τον Κολοβέρο και τον Ουτόμι να βρίσκουν μερικούς εύκολους πόντους για το αρχικό 5-0, που έγινε 14-9 (6') όταν μπήκε στον... χορό και ο Γκάουντλοκ.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d17s6pcg9vfd)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d17rw00upn7l)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d17rfzuia1gx)


Κάπου εκεί «ζεστάθηκαν» οι μηχανές του Ολυμπιακού. Ο Ράιτ μπήκε στην εξίσωση, οι «ερυθρόλευκοι» βρήκαν καλύτερα σουτ και έτρεξαν ένα 0-6 για να ανακτήσουν το προβάδισμα (14-15, 8'). Ο Μπαρτζώκας άνοιξε από νωρίς το rotation, ο ΜακΚίσικ συνέχισε με τη φόρα από τη Βαρκελώνη και το επιμέρους 4-24 έφερε τη διαφορά σε διψήφιες τιμές (19-33, 13').

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d17r5ltt8ck9)


Ωστόσο τα πάντα επισκιάστηκαν από τον τραυματισμό του Πετρούσεφ, που έφυγε 4 λεπτά πριν το φινάλε του ημιχρόνου πιάνοντας το πόδι του σε μία διεκδίκηση του ριμπάουντ με τον Παπαγιάννη. Οι Ροδίτες βρήκαν κάποιες λύσεις με τον Μπραΐκοβιτς, ενώ Γκάουντλοκ και Πίτερς αντάλλαξαν τρίποντα στο φινάλε του ημιχρόνου για το 37-48.

Στο μεταξύ οι Πειραιώτες έπρεπε να... τελειώσουν τη δουλειά στη Ρόδο. Πίτερς, Παπανικολάου και Κάνααν σκόραραν τέσσερα τρίποντα και το 40-62 (24') δεν άφηνε περιθώρια στους γηπεδούχους. Μάλιστα ο Ολυμπιακός συνέχισε να βρίσκει σουτ και τρανζίσιον, με το σκορ να φτάνει στο 46-77 (28') και τα τελευταία λεπτά να γίνονται εντελώς διαδικαστικά για να φτάσουμε στο τελικό 66-100.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d17sk8nw2us9)


Κατά την διάρκεια του αγώνα και μετά τον τραυματισμό του Πετρούσεφ υπήρξε μεταξύ ενός οπαδού στην εξέδρα και του Γιώργου Μπαρτζώκα, αλλά η φωτιά έσβησε γρήγορα με την επέμβαση των Μπαφέ, Παπανικολάου και Γκοτζογιάννη. Στη συνέχεια η αστυνομία πήγε στο σημείο και του ζήτησαν να φύγει από το γήπεδο, κάτι που έγινε.


Τα δεκάλεπτα: 19-23, 37-48, 48-79, 66-100

Πηγή: www.gazzetta.gr 


Ειδήσεις σήμερα:

Αλβανικές πονηριές Ράμα στην Αθήνα - Τι γύρευε ο «απρόσκλητος μουσαφίρης» στο Γαλάτσι

Στον γάμο του εφοπλιστή Αντώνη Ξυλά η κοσμική Αθήνα, παρών και ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Τάιλερ - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Υποχωρεί η ένταση της γεωμαγνητικής καταιγίδας – Η τεράστια ηλιακή κηλίδα που προκάλεσε τα προβλήματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης