ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Γέμισε νερά το «Ολντ Τράφορντ» μετά από νέα διαρροή - «Πέφτει, πέφτει» τραγουδούσαν οι οπαδοί της Άρσεναλ - Δείτε βίντεο

Γέμισε νερά το «Ολντ Τράφορντ» μετά από νέα διαρροή - «Πέφτει, πέφτει» τραγουδούσαν οι οπαδοί της Άρσεναλ - Δείτε βίντεο

Προβλήματα ξανά στο γήπεδο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

old-trafford
Ενώ η ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ... μπάζει για τα καλά, το αυτό συνέβη για ακόμη μία φορά και στο γήπεδό της.

Προς το τέλος του αγώνα κόντρα στην Άρσεναλ, η οποία επικράτησε με σκορ 1-0 από το πρώτο ημίχρονο και περιμένει γκέλα της Μάντσεστερ Σίτι στο εξ αναβολής της με την Τότεναμ για να παραμείνει στην κορυφή της Premier League και να πάρει το πρωτάθλημα το ερχόμενο σαββατοκύριακο, οι ουρανοί στο Μάντσεστερ άνοιξαν.

Η δυνατή βροχόπτωση δημιούργησε κάποια προβλήματα στην πόλη, εκ των οποίων εντοπίστηκαν και στο «Θέατρο των Ονείρων» που μετρά 114 χρόνια ζωής. Όπως φάνηκε από τη μετάδοση όσο και αρκετά βίντεο που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, το νερό από την οροφή έπεφτε σαν καταρράκτης τόσο στον αγωνιστικό χώρο αλλά και σε άλλα σημεία όπως το τούνελ.

Το αστείο της υπόθεσης κράτησαν οι ταξιδιώτες οπαδοί, που κάνοντας καζούρα στους γηπεδούχους για την όλη κατάσταση, τραγουδούσαν «το Ολντ Τράφορντ καταρρέει».

Κλείσιμο
Ο νέος κάτοχος του μειοψηφικού πακέτου των μετοχών των «κόκκινων διαβόλων», Τζιμ Ράτκλιφ, έχει υποσχεθεί πως θα διαθέσει περίπου 250 εκατομμύρια ευρώ για έργα υποδομής.

Δείτε τα βίντεο:




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης