Υπέγραψε με τη Ντιναμό Βουκουρεστίου και της έστειλε τον δίδυμό του - Σάλος με την ιστορία των αδερφών Ιέ

Δημοσιεύματα από τη Ρουμανία φέρεται να αποκαλύπτουν ένα πρωτοφανές σκάνδαλο

Ένα από τα stories της χρονιάς ισχυρίζεται πως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Ντάνιελ Σέντρε.

Σύμφωνα με τον Ρουμάνο, ο Έντγκαρ Ιε και ο αδερφός του (γενέθλια 1 Μαΐου 1994) εξαπάτησαν τη Ντιναμό Βουκουρεστίου με τον πρώτο να βασίζεται στο αρκετά πλούσιο βιογραφικό του (αν και σοβαρή καριέρα δεν έκανε ποτέ), να υπογράφει συμβόλαιό στο όνομά του αλλά να στέλνει τον δίδυμό του ονόματι Εντελίνο Ιέ να παίξει για λογαριασμό της ομάδας!

Όπως αναφέρει ο Σέντρε, ο οποίος επικαλείται δικές του πηγές και τονίζει πως το ρεπορτάζ δεν πρόκειται για κάποιο αστείο, η διοίκηση του συλλόγου σκέφτεται να ζητήσει τεστ DNA στον ποδοσφαιριστή μιας και ο προπονητής του εδώ και αρκετό καιρό έχει παρατηρήσει πως δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του και τον έχει θέσει εκτός ομάδας.

Οι φωτογραφίες που μοιράστηκε ο Ρουμάνος δημοσιογράφος


Κύριος λόγος που πονήρεψε τους ανθρώπους της ομάδας, εκτός του ότι δεν... έστριβε, είναι πως ο Εντελίνο Ιέ δεν μιλάει γρι αγγλικά, εν αντιθέσει με τον αδερφό του!

Για τα δικά τους δεδομένα, ο Έντγκαρ Ιέ, ή αλλιώς ο... καλός αδερφός, είχε ξεκινήσει από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα όπου δεν έπιασε, και έκτοτε δοκίμασε την τύχη του σε Λιλ, Ναντ, Τραμπζονσπόρ, Φέγενορτ και Μπασακσεχίρ απ΄ όπου υποτίθεται πως έφυγε ως ελεύθερος. Ο... κακός αδερφός, Εντελίνο Ιέ, έπαιξε στη δεύτερη ομάδα της Μπράγκα, στη Μιραντέλα και τη Ρεσέντζι.

Για την ώρα από την πλευρά του ρουμάνικου συλλόγου δεν έχει υπάρξει ούτε επιβεβαίωση, ούτε διάψευση.



Δείτε βίντεο: Υπέγραψε με τη Ντιναμό Βουκουρεστίου και της έστειλε τον δίδυμό του - Σάλος με την ιστορία των αδερφών Ιέ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr