Ο Πορτογάλος Ντίας διαιτητής του τελικού Ολυμπιακός-Φιορεντίνα

Ένας διαιτητής ο οποίος έχει βρεθεί πολλές φορές να διευθύνει ντέρμπι της Super League 1 είναι ο εκλεκτός της UEFA για τον τελικό του Conference League

Από τη στιγμή που οι ξένοι διαιτητές μπήκαν στη ζωή μας, ο Αρτούρ Σοάρες Ντίας είναι ένας από του τακτικούς θαμώνες της ελληνικής Super League 1.

Ο Πορτογάλος μάλιστα είναι από τους διαιτητές που έχουν εμπειρία από την OPAP Arena, το γήπεδο που θα διεξαχθεί ο τελικός του Conference, καθώς ήταν ο διαιτητής του ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός (στο ματς του φετινού πρώτου γύρου που έληξε ισόπαλο 1-1).

Επίσης, είχε διευθύνει το Παναθηναϊκός - ΑΕΚ στις 30 Απριλίου 2023 σε ένα παιχνίδι που είχε λήξει χωρίς σκορ. Το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-0 στις 21 Νοεμβρίου 2020 και τέλος το ΑΕΚ-Άρης 2-1 στις 4 Μαρτίου 2020 για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου.

Αυτό το τελευταίο ματς ήταν και το πρώτο του χρονικά στην Ελλάδα, το οποίο είχε μείνει στην ιστορία για τους λάθος λόγους καθώς όπως είχε γράψει στην έκθεση του, αλλά και τόνισε σε δηλώσεις του στα πορτογαλικά ΜΜΕ «Στο ημίχρονο του αγώνα ήρθε κάποιος από τη μία ομάδα δίπλα στον ένα βοηθό μου και τον άρπαξε από τα γεννητικά του όργανα, ήταν κάτι ντροπιαστικό! Δεν έχω ξαναδεί ποτέ κάτι τέτοιο! Ήταν μία ασυνήθιστη επίθεση. Δεν μπορούσα να το πιστέψω».  


Ειδήσεις σήμερα:

Η βιογραφία του Βασίλη Καρρά: Η απαγωγή στον δρόμο για το πανηγύρι, το σπίτι που χάθηκε στα ζάρια, η γνωριμία με τον Εθνάρχη

Πορνό: Πόσο βλέπουν οι Έλληνες και ποιες είναι οι αγαπημένες κατηγορίες σε κάθε πόλη

Δείτε πώς ο Πιρς Μόργκαν στρίμωξε τον εκπρόσωπο της ισραηλινής κυβέρνησης για τους νεκρούς αμάχους στη Γάζα


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr