Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ, παίζει κανονικά στο Final-4

Τέλος καλό όλα καλά με τον Φιλίπ Πετρούσεφ, καθώς οι εξετάσεις μετά τον τραυματισμό του στο ματς με τον Κολοσσό στη Ρόδο έδειξαν ότι δεν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα

Οι καρδιές των ανθρώπων του Ολυμπιακού επέστρεψαν στις θέσεις τους μετά τα αποτελέσματα από τη μαγνητική τομογραφία του Φίλιπ Πετρούσεφ.

Όπως είναι γνωστό ο Σέρβος πάουερ φόργουορντ τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Κολοσσό κρούοντας σε πρώτη φάση τον κώδωνα του κινδύνου.

Παρόλα αυτά είχε φανεί από τη πρώτη στιγμή ότι δεν ήταν κάτι το σοβαρό και επιβεβαιώθηκε μία μέρα αργότερα. Συγκεκριμένα ήταν «καθαρή» η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε όπερ και σημαίνει ότι υπολογίζεται κανονικά για το Final Four της Euroleague στο Βερολίνο.

Αντίθετα είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στο πρώτο ματς των play off της Stoiximan Basket League με αντίπαλο την ΑΕΚ (15/5, 17:15) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Λαθρεμπόριο ρωσικού πετρελαίου: Μεγαλώνει ο «σκοτεινός στόλος» του Πούτιν (και συνεχίζει τις δουλειές έξω απ’ τον Λακωνικό Kόλπο)

Βροχές σήμερα και από Πέμπτη... καλοκαίρι - Έρχονται 35άρια, οι προβλέψεις των μετεωρολόγων


Ο βασιλιάς Κάρολος αποκάλυψε ότι έχασε την αίσθηση της γεύσης κατά τη διάρκεια της θεραπείας για τον καρκίνο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr