Σπάσιμο νεύρων από οπαδούς της Άρσεναλ στους παίκτες της Σίτι, οι οποίοι... έλειπαν - Δείτε βίντεο

Σπάσιμο νεύρων από οπαδούς της Άρσεναλ στους παίκτες της Σίτι, οι οποίοι... έλειπαν - Δείτε βίντεο

Εικόνες Λατινικής Αμερικής εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στην Αγγλία ενόψει του πιο κρίσιμου αγώνα της σεζόν, ωστόσο κάποιοι... δεν ήταν εκεί

tottenham_fireworks_xr
Λίγες ώρες μας χωρίζουν από τη σέντρα στο Τότεναμ - Μάντσεστερ Σίτι, που σε μεγάλο βαθμό θα κρίνει τον φετινό πρωταθλητή.

Το ματς αυτό είναι εξ αναβολής και μετά το τέλος του η Σίτι είτε θα είναι στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ, είτε θα έχει κάνει «δώρο» στην πρωτοπόρο Άρσεναλ. Τις δύο πλευρές χωρίζει ένας βαθμός (86-85), ενώ οι Spurs είναι στους 63, όπερ σημαίνει πέντε λιγότερους από την Άστον Βίλα που προς το παρόν έχει αγκαλιάσει τον τερματισμό στην τετράδα.

Λόγω της σημαντικότητας του αγώνα, μερικοί οπαδοί της Άρσεναλ θεώρησαν πως σε αυτά δεν χωράνε οπαδικά (σ.σ είναι μισητοί αντίπαλοι με την Τότεναμ) και έτσι βρέθηκαν έξω από το ξενοδοχείο στο οποίο θεωρούσαν ότι διαμένει η αποστολή των «πολιτών» πετώντας βεγγαλικά για να τους χαλάσουν τον ύπνο.

Η προσπάθεια σίγουρα άξιζε, ωστόσο η αποστολή της Σίτι δεν θα πάει στο Λονδίνο μέχρι λίγες ώρες πριν τον αγώνα.

Κλείσιμο
Πάντως οι «κανονιέρηδες» και οι οπαδοί τους μπορούν να ελπίζουν περισσότερο στο στατιστικό που θέλει την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα να μην έχει κερδίσει στο νέο γήπεδο της Τότεναμ.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης